Muscletech TEST HD 120 kapslí

Produkt Muscletech TEST HD 120 kapslí z kategorie anabolizéry a no doplňky od výrobce MuscleTech najdete na Sportlog.cz za 999 Kč. Celý popis 999 Kč Ověřit dostupnost

Popis

TEST HD - pokud jde o sílu a účinnost, tak všechny konkurenty předběhne.

Test HD® Elite, vrchol let výzkumu a vývoje, je inovativní vzorec navržený se vším, co potřebujete.



Posuňte lidský potenciál na svůj limit.

Chcete se definitivně oddělit od konkurence? Již více než dvě desetiletí posouvá MuscleTech® vědu a lidský potenciál na své hranice - a Test HD® Elite je jen jedním z nejmodernějších výsledků této ambice. Tady se naše vášeň setkává s vaším potenciálem.



Nová definice síly.

CV rámci našeho závazku předefinovat limity sportovní výživy a lidského potenciálu vyvinuli vědci společnosti MuscleTech® špičkové vzorce přizpůsobené jedinečným potřebám elitních sportovců. Když totiž soutěžíte na nejvyšší úrovni, ověřený výkon je zásadní.



Proč Test HD Elite?



Náš nejsilnější recept pro zvýšení testosteronu: Test HD® Elite je formulován s dosud nevídanou kombinací vědecky ověřených přísad, jako jsou KSM-66™, EnoSTIM®, PrimaVie® Shilajit a citrát bóru - a nevyžaduje cyklování.



Zvyšte hladinu volného testosteronu za 7 dní: Test HD® Elite přináší přesnou dávku bóru, u které bylo vědecky prokázáno, že zvyšuje hladinu volného testosteronu a snižuje hladinu estradiolu po pouhých 7 dnech.



Zvyšte průtok krve: Test HD® Elite nabízí plnou dávku oceňovaného EnoSTIM® podporující tvorbu oxidu dusnatého a zvýšení průtoku krve.



Vybudujte svaly a sílu: Navrženo s KSM-66™ Ashwagandhou - oceňovaný, silný adaptogen, který podporuje sílu a růst svalů a také celkovou hladinu testosteronu a snížení kortizolu.




  • 600 MG EnoSTIM®: Vyvinuto pro muže na základě objevujících se informací ohledně jeho fytosloučenin podporujících tvorbu oxidu dusnatého a zvýšení průtoku krve.

  • 600 MG KSM-66™: Tato směs obsahuje silný adaptogen, který podporuje sílu a růst svalů.

  • 200MG Citrát bóru: Napomáhá zvýšení hladiny volného testosteronu a snížení hladiny estradiolu.

  • 200 MG Primavie® Shilajit: Účinná sloučenina, která zvyšuje celkové hladiny testosteronu v séru.



Doporučené dávkování:




  • Berte 4 kapsle jednou denně. Nepřekračujte dávkování 4 kapsle v rámci 24 hodin.



Upozornění: Doplněk stravy, vhodné zejména pro sportovce. Nenahrazuje pestrou stravu. Nepřekračuje doporučenou denní dávku. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.



Nutriční hodnoty Muscletech TEST HD 120 kapslí:


4 kapsleRHP
Zinek30 mg
273 %
Vitamín D
25 mcg
125 %
Test Matrix


EnoSTIM (extract z révy vinné (jako Vitis vinifera), extrakt z jablečných slupek (jako Malus pumila), šafrán stigmata prášek (jako Crocus sativus)
600 mg

KSM-66® Ashwagandha extrakt (jako Withania somnifera) (kořen) (standardizováno na 5% withanolidů)
600 mg

Tribulus extrakt (jako Tribulus terrestris) (plod) (standardizováno na 90% saponinů)
300 mg

Shilajit extrakt (PrimaVie®) (standardizováno na 50% kyseliny fulvové)
200 mg

Citrát bóru (dodává 5% bóru)
200 mg

Maca extract (jako lepidium meyeni) (kořen)
200 mg

Brokolice (jako Brassica oleracea) celá rostlina
100 mg

Extrakt z kopřivy (jako urtica dioica) (kořen)
100 mg

Tongkat ali extrakt (jako Eurycoma longifollia) (kořen)
100 mg

RHP - referenční hodnota příjmu

Složení:

Zinek (jako zinc gluconate), Vitamín D (jako cholecalciferol), EnoSTIM (extract z révy vinné (jako Vitis vinifera), extrakt z jablečných slupek (jako Malus pumila), šafrán stigmata prášek (jako Crocus sativus), KSM-66® Ashwagandha extrakt (jako Withania somnifera) (kořen) (standardizováno na 5% withanolidů), Tribulus extrakt (jako Tribulus terrestris) (plod) (standardizováno na 90% saponinů), Shilajit extrakt (PrimaVie®) (standardizováno na 50% kyseliny fulvové), Citrát bóru (dodává 5% bóru), Maca extract (jako lepidium meyeni) (kořen), Brokolice (jako Brassica oleracea) celá rostlina, Extrakt z kopřivy (jako urtica dioica) (kořen), Tongkat ali extrakt (jako Eurycoma longifollia) (kořen), kapsle (želatina), stearát hořečnatý, oxid křemičitý, mikrokrystalická celulóza. Obsahuje mléčné složky a siřičitany.

Alergeny:

Vyznačeny tučně ve složení.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Značka: MuscleTech Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek