MuscleTech CellTech Creator 274g

Produkt MuscleTech CellTech Creator 274g z kategorie kreatin od výrobce MuscleTech najdete na Sportlog.cz za 649 Kč. Celý popis 649 Kč Ověřit dostupnost

Popis

CellTech Creator od MuscleTech je unikátní forma kreatinu, která opravdu funguje! Kreatin hydrochlorid (HCI) s absolutně nulovým obsahem plniv, sacharidů nebo tuků.

Creactor je vědecky pokročilý kreatinový vzorec, který dodává silnou mikrodávku kreatinu. Každá dávka dodává 750 mg 100% ultračistého, laboratorně testovaného kreatin hydrochloridu (kreatin HCl). Produkt navíc obsahuje Free-acid kreatin. Na jednu dávku hned 750 mg. Jedná se o nejčistší formu kreatinu, bez kyselin a solí. Tento silný příděl molekul kreatinu přináší vylepšený produkt. Ve skutečnosti je vědecky prokázáno, že množství kreatinu v pouhých 2 malých denních porcích Creactoru přináší skutečné výsledky.

Zesílená syntéza ATP

Creactor rychle zvyšuje schopnost vašich svalových buněk regenerovat adenosintrifosfát (ATP), svůj primární zdroj anaerobní energie, takže se mezi sériemi můžete rychleji zotavit.

Vylepšená velikost, síla a zotavení

Creactor zvedne vaši svalovou sílu, zvýší váš výkon a zvětší velikost svalů pomocí pouhých 2 super koncentrovaných odměrek denně.

Nulová barviva, plniva nebo cukr

Creactor dodává vysoce kvalitní, 100% ultračistý kreatin HCl a kreatin s volnými kyselinami s absolutně nulovým obsahem plnidel, sacharidů, cukru nebo tuku! Je to vše, co chcete, a nic, co nechcete! Navíc s Creactorem není potřeba cyklovat, nezpůsobí žádné nadýmání žaludku! Zkuste to ještě dnes!

Doporučené dávkování:



  • Smíchejte 1 odměrku (2g-2,2g) s vodou. Užíjvejte 2x denně. V tréninkový den užívejte hned po tréninku. Dodržujte dostatečný pitný režim během dne.




Upozornění: Doplněk stravy, vhodné zejména pro sportovce. Nenahrazuje pestrou stravu. Nepřekračuje doporučenou denní dávku. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Nutriční hodnoty MuscleTech CellTech Creator 274g - Ovocný punč:

v porci 2g
Sodík10 mg
Kreatin Hydrochlorid750 mg
Free-acid Kreatin750 mg


Složení:



přírodní a umělé příchutě, kyselina citronová, xantanová guma, kyselina jablečná, acesulfam-draselný, citirát sodný dihydrát, sukraloza, oxid křemičitý, křemičitan vápenatý, červeň Allura AC*



* může nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí

Vlastnosti produktu

Příchuť:Ovocný punč
Barva:vícebarevná
Ean: 631656708790 Značka: MuscleTech Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek