MiStringer mechanický vyplétací stroj

Produkt MiStringer mechanický vyplétací stroj z kategorie doplňky na stolní tenis od výrobce MiStringer najdete na Sportlog.cz za 9670 Kč. Celý popis 9670 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vypletací stroj MiStringer je užasný pomocník pro každého, kdo potřebuje rychle a jednoduše vyplést tenisovou raketu. Díky jeho rozměrům, nízké hmotnosti a šikovnému pouzdru jej kdykoliv a kamkoliv jednoduše přenesete. Tím, že si pořídíte tento jednoduchý stroj a naučíte se s ním pracovat, ušetříte jak čas, tak své peníze, protože se nebudete muset spoléhat na jiného vyplétače. Díky patentovanému systému Vám MiStringer nabízí přesné a konzistentní vyplétání. Unikátní systém svorek pevně drží struny i při nejvyšším napětí. Celé balení MiStringer váží pouhé 2,7 kg a má rozměry 41 x 28 x 8 cm, takže se Vám vejde i do tašky s ostatním vybavením.
Funkce:

- patentový systém EZ-Pull – MiStringer má patentovaný napínač EZ-Pull, díky kterému struny lehce a jednoduše napnete až na 34 kg (75 liber). Na rozdíl od všech ostatních systémů na trhu, EZ-Pull nevyužívá tradiční pružinu pro nastavení napětí, proto nepotřebuje kalibraci. Upínací zařízení s diamantovým povrchem drží pevně i ty nejhladší struny.
- patentované upínací svorky – ve všech ostatních strojích jsou svorky buď pohyblivé nebo upevněné ke spodní části stroje a potřebují vyvíjet na struny velký tlak pro jejich udržení. U stroje MiStringer je pro udržení struny je potřeba minimální tlak.
- 6-bodový upínací systém – Aby se zabránilo jakémukoli poškození rámu, je MiStringer vybavený 6-bodovým systémem, který rám pevně drží při vyplétání.
- robustní konstrukce – díky použitým materiálům z hliníku a vysoce kvalitní oceli má stroj robustní a odolnou konstrukci.
- nízká hmotnost – MiStringer váží necelé 3 kg, díky čemuž je snadno přenosný a můžete jej kdekoliv použít.
- StringWeaver – šikovný nástroj, který urychluje vyplétání až o 200%.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 0660902894918 Značka: MiStringer Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek