Mindok Mars: Teraformace

Produkt Mindok Mars: Teraformace z kategorie ostatní společenské hry od výrobce Mindok najdete na Sportlog.cz za 1299 Kč. Celý popis 1299 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Dobývání Rudé planety může začít! Ujměte se role vedení meziplanetární korporace soutěžící s ostatními korporacemi v přetváření Marsu na obyvatelnou planetu. Skvělá hra postavená na skutečném výzkumu a reálných poznatcích.

Píše se rok 2315, zdroje na přelidněné Zemi se tenčí a lidstvo stojí před hrozbou zániku. Osídlení nové planety se stalo nutností, a tedy i prioritou Světové vlády. Mars musí být teraformován, tj. přetvořen na obyvatelnou planetu. Světová vláda zavádí univerzální daň, z níž bude štědře dotovat každou společnost či korporaci, která přispěje k tomu, aby se Mars stal lidstvu novým domovem.

Ve hře Mars: Teraformace bude každý hrát za jednu meziplanetární společnost s určitým profilem. Budete hrát karty projektů, řídit svou produkci zdrojů, umísťovat na mapu své destičky měst a zeleně a závodit o čestné tituly a vítězství ve vypsaných soutěžích. Bude to vaše korporace, kdo povede lidstvo do nové éry dějin?

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Značka: Mindok Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek