Mindok Desítka Česko

Produkt Mindok Desítka Česko z kategorie ostatní společenské hry od výrobce Mindok najdete na Sportlog.cz za 649 Kč. Celý popis 649 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vyzkoušejte hru, která se určitě zařadí mezi vaše nejoblíbenější. Nabídne vám dvě stě okruhů, dva tisíce otázek a dva tisíce správných odpovědí. Tentokrát se znalostmi o ČR.
Je přímo ideální pro cestování, nebo na návštěvu. Hezky se zabaví jak děti, tak i dospělí.
Hra je balená v praktickém kompaktním smartboxu. Obsahuje také počítadla bodů, oboustranné karty a žetony odpovědí. Díky tomu můžete hru bez problému přenášet z místa na místo.

Ve hře DESÍTKA: ČESKO hráči nemusejí čekat na svůj tah tak dlouho jako v jiných hrách. Ke každému okruhu ve hře přísluší 10 otázek a 10 možných odpovědí. Všichni hráči dostanou šanci odpovídat v každém okruhu otázek. Pokud odpovíte správně, získáte jeden z žetonů odpovědí jako bod. Když jste znovu na tahu, můžete hledat další správnou odpověď. V tu chvíli ovšem podstupujete riziko, že body získané dříve v tomto okruhu ztratíte. Budete hrát na jistotu, nebo riskovat? Ve hře je 200 okruhů, 2000 otázek a 2000 možných odpovědí. To vše v kompaktním balení zvaném smartbox s počítadly bodů a žetony odpovědí. Desítka je skvělá hra, obzvláště vhodná i na cesty.

Princip hry :
Každý okruh má deset otázek a deset možných odpovědí.
Každý z hráčů má možnost odpovídat v každém okruhu otázek, díky tomu nemusí dlouho čekat, až na něj opět přijde řada.
Když hráč odpoví správně, získá jeden žeton jako jeden bod. Až bude hráč opět na tahu, může znovu hledat správnou odpověď, ale riskuje ztrátu dřívějších bodů.

Věk od 10 let
Počet hráčů 2 - 8
Délka hry 20 min

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Značka: Mindok Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek