Merco Vision 1 dalekohled

Produkt Merco Vision 1 dalekohled z kategorie dalekohledy od výrobce Merco najdete na Sportlog.cz za 890 Kč. Celý popis 890 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pokud toužíte během výletů pozorovat dění kolem sebe detailněji, pak je dalekohled Merco Vision 1 pro vás ideálním cestovním doplňkem. Vision vám pohodlně přiblíží zvěř v jejím přirozeném prostředí, městské památky, sportovní utkání ze vzdálenějších řad, nebo nejrůznější zajímavosti z vyhlídkových míst a rozhleden. Zvětšení dalekohledu je při šířce zorného pole 56 / 1000 (m/1000m) zhruba dvacetinásobné a umožňuje tak přiblížit objekty vzdálené 1000 m na zdánlivou vzdálenost 56 m. Zvětšení je vztahem mezi reálnou velikostí objektu a jeho zvětšenými rozměry. Objekt vzdálený např. 1000 metrů při zvětšení 10 x vypadá jako objekt pozorovaný okem bez optické pomůcky ve vzdálenosti 100 metrů. Průměry objektivů má Vision velké 50 mm, je proto vhodný k pozorování objektů i za zhoršených světelných podmínek. Čím větší je totiž průměr objektivu, tím více světla je dalekohled schopen shromáždit, vypořádat se tak se zhoršenými světelnými podmínkami a poskytnout jasnější obraz. Objektivy s větším průměrem však zároveň vedou k celkově vyšší hmotnosti dalekohledů a jsou proto méně praktické pro delší výlety. Vision 1 má hmotnost necelého tři čtvrtě kilogramu. K vyšší odolnosti dalekohledu přispívá povrchová pogumovaná úprava, která vedle odolnosti proti otřesům a nárazům rovněž umožňuje pevný úchop a chrání přístroj před prachem a nečistotami. Pro svou konstrukci je dalekohled Merco Vision 1 určený především pro dospělé osoby a perfektně splňuje požadavky na dobrý dalekohled za rozumnou cenu. Získejte intenzivnější a detailnější zážity s dalekohledem Vision 1.

Upozornění: Nikdy se nedívejte dalekohledem do světelných zdrojů, zejména slunce a laserových paprsků. Ponechte kryty čoček i objektivů nasazené, pokud dalekohled nepoužíváte. Pro čištění čoček a objektivu používejte výhradně antistatický hadřík. Dalekohled nerozebírejte. Nevystavujte dalekohled nadměrné vlhkosti.

Ostření:
- Uchopte dalekohled do rukou a roztáhněte tělo dalekohledu, dokud se Vám výhled nespojí v jeden kruh.
- Zavřete levé oko, zaměřte objekt (optimálně vzdálený text, který pouhým okem nepřečtete) a zorným kolečkem okuláru pomalu otáčejte, dokud není objekt ostrý a jasně zřetelný.
- Jakmile je čočka zaostřená, používejte dále centrální ostření.

Vision 1:
- Zvětšení: 20 x
- Úhel zorného pole: 7,8°
- Šířka zorného pole: 56 / 1000 (m/1000m)
- Průměr objektivů: 50 mm
- Průměr čoček: 20 mm
- Nastavení rozteče okulárů: 58 – 70 mm
- Rozměry dalekohledu: 185 x 180 mm
- Rozměry balení: 200 x 200 x 80 mm
- Hmotnost dalekohledu: 725 g
- Příslušenství: kryty objektivu a čoček, cestovní pouzdro s popruhem, antistatický hadřík

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 8591792389371 Značka: Merco Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek