Merco Triangle Passer nahrávač + Titan střelecká deska 300 x 150 x 0,2 cm

Produkt Merco Triangle Passer nahrávač + Titan střelecká deska 300 x 150 x 0,2 cm z kategorie zvýhodněné sety od výrobce Merco najdete na Sportlog.cz za 2999 Kč. Celý popis 2999 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Set produktů za zvýhodněnou cenu. Merco Triangle Passer je tréninková pomůcka, která slouží pro nácvik a zlepšení techniky střel a zpracování přihrávek. Triangle passer můžete používat na ledě i mimo něj, například na střelecké desce Shooting Pad.

Ideální pomůcka pro nácvik hokejové střelby a práci s pukem. Je vyrobena z kvalitního materiálu s vysokou odolností proti otěru a nízkým třením. Jsou vhodné pro nácvik doma i venku. Merco Triangle Passer hokejový nahrávač

Merco Triangle Passer je tréninková pomůcka, která slouží pro nácvik a zlepšení techniky střel a zpracování přihrávek. Triangle passer můžete používat na ledě i mimo něj, například na střelecké desce Shooting Pad.

Díky svému tvaru se puky odráží ze tří stran. Součástí nahrávače jsou také 3 vruty s inbusovým klíčem, díky kterým nahrávač upevníte do ledu. Konstrukce nahrávače je vyrobená z oceli s pásem z elastického PU materiálu. Každá strana nahrávače je dlouhá 63,5 cm, výška nahrávače je 4,5 cm a celková hmotnost je 5,2 kg. Zpestřete si svůj trénink, zlepšujte neustále své hokejové schopnosti a práci s hokejkou a staňte se mistrem přihrávek!

Titan hokejová střelecká deska 300 x 150 x 0,2 cm

Ideální pomůcka pro nácvik hokejové střelby a práci s pukem. Je vyrobena z kvalitního materiálu s vysokou odolností proti otěru a nízkým třením. Jsou vhodné pro nácvik doma i venku.

Výhodou střelecké desky je kvalitní materiál, který se při běžném používání vyznačuje nadstandartní životností. Drobné opotřebení, škrábance nebo sluneční paprsky nemají vliv na vlastnosti desky. Desce nevadí chladné počasí a mrazy. Nedoporučujeme pouze dlouhodobé vystavení slunečnímu záření! Po použití stačí střelecké desky oméct případně otřít moktrým hadrem. Dodává se srolovaná v roli 150 cm na délku.

• tloušťka 2 mm
• nevyžaduje údržbu
• vhodná do každého počasí i do interiéru
• dobré kluzné vlastnosti
• odolný materiál s dlouhoživotností

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Značka: Merco Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek