Merco Target FG skládací hokejová branka s postranní sítí

Produkt Merco Target FG skládací hokejová branka s postranní sítí z kategorie hokejové doplňky od výrobce Merco najdete na Sportlog.cz za 3490 Kč. Celý popis 3490 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Skládací hokejová branka Merco Target FG je výjimečná tréninková pomůcka. Klasická (rozměry podle pravidel IIHF 183 x 122 cm + hloubka 79 cm) hokejová branka je doplněna o postranní konstrukci se sítí, takže s tímto modelem už nebudete muset brát na nikoho ohled, ani honit puky po okolí a v klidu se budete moci plně věnovat nácviku přesnosti. Jelikož se jedná pouze o tréninkovou branku, je nutné počítat s tím, že při tvrdých střelách hráčů se mohou na konstrukci objevit drobné promáčkliny, nebo pozůstatky od nárazu puků, které jsou ale spíše otázkou vzhledu a na funkčnosti branky nic nemění. Při střelách doporučujeme využívat plastové puky a míčky.

Dalším vylepšením hokejové branky Merco Target FG je možnost úplného rozložení a to pomocí speciálního zacvakávacího systému, takže branku nejenže složíte na snadno uskladnitelnou velikost, ale navíc to dokážete bez toho, že by jste s sebou nosili brašnu s nářadím.

Kompletně sestavená branka Merco Target FG má rozměr (Š x V x H) 340 x 215 x 79 cm a hmotnost necelých 13 kg. Samotná branka je vyrobená ze železných trubek s průměrem 38 mm a o síle 0,8 mm. Boční konstrukci tvoří teleskopické sklolaminátové pruty s průměrem 14 mm. Síť branky je vyrobená z osmivrstvého polyamidového vlákna s velikostí oka 4 x 4 cm, ochranná síť je z pětivrstvého polyamidového vlákna s velikostí oka taktéž 4 x 4 cm. Chcete-li tedy, aby z Vás byl skvělý střelec, určitě si pořiďte skládací hokejovou branku Merco Target FG.

Doporučeno pro velmi omezené použití klasických puků ledního hokeje. Při střelách doporučujeme využívat plastové puky a míčky.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 8591792342772 Značka: Merco Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek