Merco Ellipse Discs klouzavé disky modrá

Produkt Merco Ellipse Discs klouzavé disky modrá z kategorie ostatní fitness nářadí od výrobce Merco najdete na Sportlog.cz za 149 Kč. Celý popis 149 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Merco Ellipse Discs klouzavé disky nabízí účinný způsob jak obohatit Váš tréninkový program o nové efektivní cviky. Pár disků Vám zprostředkuje intenzivní trénink, pomůže zesílit hlubší svaly těla i vyrýsovat postavu. Disky jsou vyrobené z ABS plastu, který je velmi odolný a má nízkou hmotnost. S klouzavými disky Merco Ellipse můžete cvičit prakticky kdekoliv. Z jedné strany má disk hladký povrch pro účinné cvičení na nejrůznějších typech koberců, po nasazení bavlněných potahů na disky je však také možné provádět cviky na parketách a dalších typech hladkých podlah. Druhá strana disků je pokryta vrstvou EVA pěny pro pohodlný úchop.

Rozměry jednoho disku jsou 23 x 13 x 1,5 cm s hmotností 125 gramů.

Pro své skromné rozměry proto disky snadno přibalíte na cesty nebo pohotově schováte do šuplíku. Váš trénink je s klouzavými disky Ellipse možný kdekoliv a během několika seancích pocítíte výsledky, přitom jediné co pro trénink s disky potřebujete, kromě touhy po vlastním zdokonalení, je pevná podlaha a Vaše tělesná hmotnost.

Vlastnosti produktu

Barva:modrá
Ean: 8591792372397 Značka: Merco Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek