McDavid 432 bandáž kotníku

Produkt McDavid 432 bandáž kotníku z kategorie zdravotní bandáže a ortézy od výrobce Mc David najdete na Sportlog.cz za 693 Kč. Celý popis 693 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Tento návlek má veškeré přednosti základní neoprénové ortézy, ale navíc je opatřen pásky se suchými zipy Velcro®, které zvyšují zpevnění a stažení kotníku. Ortéza je z tepelně izolujícího neoprénu s nylonovým potahem na obou stranách, přičemž ten na vnější straně je vyroben z odolnějšího materiálu pro zajištění dlouhé životnosti. Ploché švy pro komfortní nošení. Sedí na pravou i levou nohu. Určeno pro:
Mírné bolesti kotníku, mírná až střední vymknutí, nestabilitu kotníku, artritidu, burzitidu, tendinitidu, nebo v případě, že potřebujete větší zpevnění a ochranu, než jakou poskytuje jednoduchý kotníkový návlek.

+ tento oblíbený produkt má veškeré přednosti základní neoprénové ortézy, ale navíc je opatřen pásky se suchými zipy (Velcro®), které zvyšují zpevnění a stažení

+ kotníková ponožka je z tepelně izolujícího neoprénu s nylonovým potahem na obou stranách, přičemž nylonový potah na vnější straně je vyroben z odolného nylonu pro zajištění dlouhé životnosti.

+ ploché švy pro komfortní nošení

Materiál:
100% latex-free 3.2 mm neopren (CR) / pásky / látkový potah

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 029369432055 Značka: Mc David Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek