Maxivita Maxi Vita Exclusive Podpora imunity 20 tablet

Produkt Maxivita Maxi Vita Exclusive Podpora imunity 20 tablet z kategorie multivitamíny od výrobce Maxivita najdete na Sportlog.cz za 55 Kč. Celý popis 55 Kč 60 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Posilujte imunitu a obranyschopnost organizmu příjmem vitaminů C, D3 a minerální látky zinku. Pohodlně formou šumivých tablet s osvěžující příchutí grepu a limetky.


Vitamin C podporuje správnou funkci imunitního systému i energetického metabolizmu. Má vliv také na naši nervovou soustavou, psychickou činnost a ochranu buněk před oxidativním stresem. Navíc přispívá ke snižování míry únavy a vyčerpání nebo zvyšování vstřebávání železa či kolagenu.


Vitamin D je další neméně důležitý vitamin pro náš imunitní systém, a to tím, že "vyzbrojí" buňky k boji proti infekci. Významně navíc ovlivňuje metabolismus vápníku a fosforu, které jsou důležité pro stavbu kostí a zubů.


Oba vitaminy je vhodné doplnit zinkem. Jde o minerální látkou, která nejenže podporuje naši obranyschopnost, ale přispívá i k udržení správného stavu kostí, vlasů, nehtů a pokožky, podílí se na metabolismu makroživin, mastných kyselin nebo kyselin a zásad.


Doplněk stravy – tablety s obsahem vitaminů a minerální látky. Se sladidly.




SLOŽENÍ:



obsahuje: sladidlo – sorbitol, kyselina – kyselina citronová, regulátor kyselosti – hydrogenuhličitan sodný, kyselina L-askorbová, přírodní aromata, protispékavá látka – polyethylenglykol (PEG 6000), citrát zinečnatý, cholekalciferol, barvivo – riboflavin, protispékavá látka – talek, sladidla – sukralóza, citróza (neohesperidin DC)




DÁVKOVÁNÍ:



Dospělí a děti od 12 let 1 tableta denně. Tabletu rozpusťte ve 200 ml vody. Není určeno pro děti do 12 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.


UPOZORNĚNÍ


Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Tubu těsně uzavírejte! Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu od 5 °C do 25 °C v dobře uzavřeném obalu. Minimální trvanlivost do konce data uvedeného na dně tuby.



Vitamíny a minerály grep a limetka

-v 1 tabletě
Vitamín C240 mg (300%*)
Zinek10 mg (100%*)
Vitamín D3 (cholekalciferol)25 µg

Vlastnosti produktu

Příchuť:Grep a limetka
Barva:vícebarevná
Ean: 8595011143003 Značka: Maxivita Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek