Max1 brýle Ryder matné bílé

Produkt Max1 brýle Ryder matné bílé z kategorie cyklistické od výrobce Max1 najdete na Sportlog.cz za 711 Kč. Celý popis 711 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Sportovní brýle MAX1 Ryder zaujmou na první pohled jednoduchým funkčním designem, který doplní kterýkoliv cyklistický outfit.

Sklo s úpravou REVO Green chrání oči před slunečním zářením, vytváří optimální stínění a zajištuje výbornou viditelnost při slunných vyjížďkách. Odolné polykarbonátové sklo se speciální čirou úpravou "Anti Scratch" navíc vytváří hladký povrch, který lépe odolává mechanickému poškrábání a zároveň nijak neovlivňuje vidění.

Standartem u všech skel brýlí MAX1 je ochraná vrstva UV 400, která chrání oči před pronikáním škodlivého UVA i UVB záření, které může způsobovat vážné zdravotní obtíže.

Rámeček brýlí je vyroben z velmi lehkého, pružného a odolného materiálu Grilamid TR 90, který svými vlastnostmi předčí klasický polykarbonát a zásadním způsobem ovlivňuje komfort, bezpečnost a odolnost celých brýlí.

Ergonomický tvar společně s pogumovanými konci nožiček a nastavitelným pogumovaným nosníkem napomáhá jistému usazení brýlí na kterémkoliv typu obličeje a zabraňuje sklouzávání brýlí. Tvar rámečku také zajišťuje optimální proudění vzduchu, což společně s funkcí skla "Fog Free" napomáhá předcházet mlžení skla a má tak významní přínos v celkově příjemném pocitu z brýlí na obličeji.

• Sklo s úpravou REVO Green kat. 3 a ochranou UV 400
• Polykarbonátové sklo s úpravou "Anti Fog" a "Anti Scratch"
• Velmi lehký a odolný rámeček z materiálu Grilamid TR 90
• Nastavitelný pogumovaný nosník
• Pogumované konce nožiček
• Jemné broušení na spodní časti skla
• Ochranné pěnové pouzdro a textilní sáček

Kompletní sortiment produktů na .

Vlastnosti produktu

Barva:bílá
Ean: 2201020000003 Značka: Max1 Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek