Max Sport Collagen+ Jahoda 40 g

Produkt Max Sport Collagen+ Jahoda 40 g z kategorie müsli tyčinky od výrobce Max Sport najdete na Sportlog.cz za 36,9 Kč. Celý popis 36,9 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Tyčinka Collagen+ s jahodovou příchutí obsahuje prémiový bioaktivní kolagen - Peptan®, jež má jedinečné vlastnosti, které se nenacházejí v jiných zdrojích bílkovin. Vědecké studie prokázaly, že Peptan® pozitivně působí na hydrataci pokožky, jako výživa na klouby, redukuje vrásky, snižuje efekt stárnutí pokožky a podporuje pevnost vlasů a nehtů. Je dokázáno, že správná výživa může pomoct vaší pleti vypadat mladší, zdravější a samozřejmě i krásnější. Collagen+ pro vaše krásu vycházející zevnitř.


Peptan® je přírodní a lehce stravitelný kolagenový protein. Pravidelný příjem kolagenu je prospěšný pro zdravé stárnutí. Podporuje svalovou regeneraci a pohyblivost. Svým složením je vhodný pro zdraví kloubů a podporu jejich funkčnosti. Collagen+ podporuje zdravé stárnutí a mobilitu. 


Tyčinka Collagen+ s unikátním bioaktivním Peptanem® vám dodá potřebnou sílu a energii při sportovních aktivitách. Dokonalá skladba aminokyselin vytváří benefity, které jsou užitečné a pozitivně ovlivňují regeneraci svalové horečky. Nezapomínáme ani na výkon, který pravidelná konzumace tyčinek Collagen+ zvyšuje.


Collagen+ má čtyři lahodné příchutě, které jsou bezlepkové, mají nízký obsah cukru a obsahují vlákninu.

Ean: 8588007031910 Značka: Max Sport Prodejce: Maxsport
241438
Produktů
2734
Kategorií
2222
Značek