Madoň Klasická klubovka ekonomy

Produkt Madoň Klasická klubovka ekonomy z kategorie šachy od výrobce Madoň najdete na Sportlog.cz za 1999 Kč. Celý popis 1999 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Souprava dřevěných šachů ideální především pro klubové hráče a jako turnajová souprava. Splňuje požadavky FIDE a lze použít i na mezinárodní turnaje. Díky dostatečné velikosti a barevnému zvýraznění střelců je předurčena jak pro mládež, tak pro veteránské hráče. Souprava dřevěných šachů ideální především pro klubové hráče a jako turnajová souprava. Splňuje požadavky FIDE a lze použít i na mezinárodní turnaje. Díky dostatečné velikosti a barevnému zvýraznění střelců je předurčena jak pro mládež, tak pro veteránské hráče.
Jedná se o levnou napodobeninu původních "Českých klubovek". Provedení je poněkud zjednodušené, figurky nemají tak propracované tvary a detaily, ale vzhledem k ceně jde o akceptovatelnou kvalitu.

Součástí dodávky je skládací dřevěná šachovnice s popisem o rozměru cca 50cm, kterou lze složit na polovinu a dovnitř lze uložit všechny figurky.
Šachovnice (mm) 485x485
Rozměry složeného boxu(mm): 485x242x60
Velikost krále (mm): 106
Velikost políčka (mm): 53x53
Barvy: černá a světlé dřevo

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Značka: Madoň Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek