LSP Nutrition Beta Alanine 300g

Produkt LSP Nutrition Beta Alanine 300g z kategorie stimulanty a energizéry od výrobce LSP Nutrition najdete na Sportlog.cz za 489 Kč. Celý popis 489 Kč 495 Kč Ověřit dostupnost

Popis

BETA ALANIN hraje klíčovou roli v zabránění svalového selhání během výkonu. Beta Alanin je prekurzorem Karnosinu, který pomáhá stabilizovat svalové Ph a tím zabraňuje tvorbě kyseliny mléčné.

BETA ALANIN hraje klíčovou roli v zabránění svalového selhání během výkonu. Beta Alanin je prekurzorem Karnosinu, který pomáhá stabilizovat svalové Ph a tím zabraňuje tvorbě kyseliny mléčné. Díky tomuto efektu dochází k výraznému urychlení regenerace. Beta Alanin zvyšuje energii pro vysoce intenzivní tréninky, podporuje výkonnost a vytrvalost. Beta Alanin je bezpečný pro muže i ženy. Nezáleží na tom zda jste kulturista ,cyklista nebo se sportu věnujete jen rekreačně, Beta Alanin je vhodný i pro Vás.

Upozornění: Beta Alanin může navozovat pocity "mravenčení" pokožky. Tento efekt je zcela běžný a po několika minutách nebo během tréninku ustane.



  • Napomáhá zvyšovat vytrvalost a výkon

  • Podporuje napumpovaní svalu

  • Oddaluje únavu a selhaní

  • Urychluje regeneraci

  • Zabraňuje překyselení svalové hmoty


Benefity:



  • čistý kvalitní Beta alanine procházejí v německu vysoce kvalitní kontrolou

  • Bez jakýchkoliv přísad

  • Výrobce oceněný v německu nejvyššími známkami kvality





SLOŽENÍ:



Beta Alanine pure




DÁVKOVÁNÍ:



1 čajovou lžičku denně tj zhruba 3g. V tréninkových dnech doporučujeme vzít 30 minut před tréninkem. Případně rozděleně část před a část po tréninku. Rozmíchat ve 300 ml vody, nebo jiného sportovního nápoje


Doplněk stravy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Není určeno pro děti, těhotné a kojící matky. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu.  



Průměrné nutriční informace

-ve 100 gv dávce 3 g
Energetická hodnota1700 kJ (20%*)51 kJ (1%*)
Bílkoviny - proteiny100 g (200%*)3 g (6%*)


Ostatní a speciální doplňky

-ve 100 gv dávce 3 g
Beta Alanin - CarnoSyn®100000 mg3000 mg

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 4260283683994 Značka: LSP Nutrition Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek