LivePro Viper posilovací tubus 10 kg

Produkt LivePro Viper posilovací tubus 10 kg z kategorie medicinbaly od výrobce LivePro najdete na Sportlog.cz za 3290 Kč. Celý popis 3290 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Kanadský expert na fitness Michel Dalcourt, který trénoval mladé hokejisty si při své práci všiml, že chlapci kteří vyrůstali na farmě a byli nuceni volný čas trávit manuálními pracemi, jsou fyzicky na vyšší úrovni, než ti, kteří přišli z městského prostředí a trénovali v posilovnách tradičními cviky. Dalcourt tedy zkonstruoval posilovací náčiní, které je sice jednoduché, ale nabízí nepřeberné množství cviků, které vytvořilo most mezi pohybovou aktivitou a posilováním, které je neuvěřitelně účinné, vhodné pro začátečníky i vrcholové sportovce, a které získalo označení ViPR (Vitality - vitalita, Performance - výkon, Reconditioning - regenerace).

Obdobou náčiní ViPR je tréninkové nářadí LivePro Viper. Tento tubus na posilování nabízí 3 madla pro různé typy uchycení a je vyrobený z odolné lisované gumy. Posilovací tubus vám nabízí nepřeberné množství cviků pro posílení horní i dolní poloviny těla.

VIPER 10 kg:
- délka: 115 cm
- průměr: 17 cm
- 3 úchyty

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 6951376155037 Značka: LivePro Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek