LILL-SPORT LEGEND GOLD SLIM

Produkt LILL-SPORT LEGEND GOLD SLIM z kategorie zimní rukavice od výrobce lillsport najdete na Sportlog.cz za 1499 Kč. Celý popis 1499 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Elitní závodní rukavice užšího střihu, určená spíše pro ženy nebo pro muže s hubenou rukou. Je vyrobená ve hřbetové části z větruodolného materiálu Isowind®, který je nalaminován na 1 mm perforovaném neoprenu pro vyšší schopnost tepelné izolace a odvětrání potu. V oblasti dlaně a na prstech je použita sobí kůže, která je zesílena mezi palcem a ukazováčkem. Horní strana palce je ošetřena froté materiálem pro otírání. Rukavice ukončena do pružné pletené manžety. Ke každému zakoupenému páru rukavice dostanete i balíček s ošetřujícím balzámem na kůži v dlaňové části.
Svrchní materiál: 100% Polyester, funkční materiál Isowind®
Dlaňová část: kůže z ethiopské vlasaté ovce
Manžeta: 30% vlna, 26% bavlna, 52% Polyamide, 9% Elastan
Charakteristika materiálů:
Isowind®
- je složen ze 3 vrstev nalaminovaných materiálů: vnější vrstva, větru a vodě odolná membrána, podšívka. Membrána Porelle je elastická, prodyšná a má výborné parametry odvodu přebytečného tepla. Všechny tři vrstvy tvoří optimální celistvou textilii, která se používá jakou svrchní část rukavic. Využíváme dva typy Isowind® - černý a nebo hladký bílý, který je vhodný pro potisk.
Kůže z ethiopské vlasaté ovce
- je velmi měkká, hebká, odolná a má výborné termoizolační vlastnosti

Vlastnosti produktu

Barva:černá
Ean: 7393266051057 Značka: lillsport Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek