LifeLike Arašídový krém 1000g

Sleva Novinka
Produkt LifeLike Arašídový krém 1000g z kategorie ostatní sportovní výživa od výrobce LifeLike najdete na Sportlog.cz za 239 Kč. Celý popis 239 Kč 244 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Arašídový krém je ideální pro aktivní lidi, protože je dobrým zdrojem bílkovin. Žádný cukr, palmový olej či stabilizátor. Lifelike Arašídový krém je ideální pro aktivní lidi, protože je dobrým zdrojem bílkovin. Žádný cukr, palmový olej či stabilizátor.

Lifelike Arašídový krém je ideální pro aktivní lidi, protože je dobrým zdrojem bílkovin. Arašídy používané se praží v jejich přírodní hnědé slupce, před tím než jsou zpracovány. Absolutně nic jiného není přidáno během procesu výroby, takže se jedná o čistě přírodní a zdravou volbu. Žádný cukr, palmový olej či stabilizátor.

Arašídový krém je ideální pro použití v smoothies, protein nápojích, jako pomazánka na ovoce či při přípravě kokosové kaše nebo jako doplněk do vaření.

Krém vyrábíme čerstvý přímo v České republice na základě vlastní receptury tak, aby jste se mohli spolehnout na bezchybný produkt.



  • 100% bez palmového oleje, emulgátorů a konzervantů


  • 100% přírodní složení bez přidaného rafinovaného cukru




V bodech:



  • bez přidaního cukru


  • bez palmového oleje


  • vegan


  • bez lepku




Upozornění: Usazenina oleje na povrchu je přirozený jev , stačí promíchat.

Vlastnosti produktu

Příchuť:Křupavá
Barva:vícebarevná
Ean: 8594190590196 Značka: LifeLike Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek