Ladylab Fat Killer 60 Tobolek

Produkt Ladylab Fat Killer 60 Tobolek z kategorie spalovače tuků od výrobce Ladylab najdete na Sportlog.cz za 713 Kč. Celý popis 713 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Fat Killer - Jedná se o extrémně silný vícesložkový spalovač pro účinnou redukci tělesného tuku.

Nastartuj své hubnutí a pojď si konečně pro výsledky. FAT KILLER je nejprodávanější a nejúčinnější spalovač tuku pro ženy. Díky němu dosáhnou tvé snahy o hubnutí maximální efektivity a nadbytečná kila půjdou dolů rychleji.

FAT KILLER je extrémně silný vícesložkový spalovač pro účinnou redukci tělesného tuku.

Víme, co ženy potřebují. FAT KILLER byl vyvinut odborníky na bázi vědecky ověřených látek pomerančovníku hořkého, L-karnitinu, guarany a byl doplněn o uznávané přírodní polyfenoly. Smysluplná kombinace těchto látek účinně zmobilizuje tukové zásoby, zrychlí jejich přeměnu na energii a nastartuje spalování.

Obrovskou výhodou spalovače FAT KILLERU je jeho stimulační schopnost, což znamená, že tě nabudí do tréninku, ty budeš schopna podat vyšší výkon a pořádně se zapotíš. Samotná redukce tuku bude s tímto pomocníkem daleko rychlejší a snadnější.

Fat Killer je produkt s vysokým obsahem kofeinu.

Není vhodný pro kardiaky, pro osoby s vysokým krevním tlakem, těhotné a kojící ženy.



Doporučené dávkování:




  • Tréninkový den : 1 tobolka 15 minut před výkonem

  • Netréninkový den : 1 tobolka ráno po jídle



Upozornění: Potravina s vysokým obsahem kofeinu (124mg v jedné tobolce). Není vhodné pro osoby s vysokým krevním tlakem a kardiaky. Není vhodné pro děti, mladistvé do 18 let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nepoužívejte jako náhradu pestré stravy a zdravého životního stylu. Před užíváním se poraďte se svým ošetřujícím lékařem.



Nutriční hodnoty Ladylab Fat Killer 60 Tobolek:


1 tobolkaRHP
Guarana extrakt
200 mg
Kofein100 mg
Extrakt zeleného čaje
50 mg
L-carnitin
50 mg
Extrakt černého pepře
5 mg
Synefrin
10 mg
Chrom
40 mcg100 %

RHP - referenční hodnota příjmu

Složení:

Citrus aurantium, extrakt guarany, kofein, extrakt ze zeleného čaje, L-carnitin, extrakt z černého pepře, chrom pikolinát, protispékavá látka stearan hořečnatý, želatinová tobolka (Allura červeň AC, Candurin stříbro)

Alergeny:

Neobsahuje

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 8594198900027 Značka: Ladylab Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek