LABELLAMAFIA Dámské tílko Essentials Grey

Produkt LABELLAMAFIA Dámské tílko Essentials Grey z kategorie trika od výrobce LABELLAMAFIA najdete na Sportlog.cz za 549 Kč. Celý popis 549 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Dámské tílko Essentials je vyrobeno z lehkého materiálu, který je maximálně příjemný na těle. Skvěle se tak hodí na sport i jiné volnočasové aktivity. Má jedinečný design s logem značky LABELLAMAFIA, které na první pohled zaujme. Tílko je v barvách, které se skvěle kombinují s dalšími kousky. Bude se tak hodit k jakýmkoliv šortkám, legínám či teplákům.

Dámské tílko Essentials - příjemný kousek z lehkého a prodyšného materiálu, který se dobře kombinuje s dalším oblečením

Dámské tílko Essentials ocení všechny náročné ženy, které se chtějí cítit skvěle při všech aktivitách. Je vyrobeno z lehkého materiálu, který je maximálně prodyšný. Střih je volnější, díky čemuž vás nebude nijak omezovat v pohybu. Jeho vlastnosti a pohodlnost tak oceníte při jakékoliv volnočasové nebo sportovní aktivitě. Perfektně se hodí i na silový trénink ve fitku, kde s vámi zvládne i ty nejintenzivnější tréninky. Při cvičení určitě oceníte, že je delší než klasický crop top. Nemusíte se proto bát, že byste byly příliš odhalené.

Materiál

100 % polyamid

Tabulka velikostí

VelikostXSSML
Obvod hrudníku84-88 cm89-94 cm95-99 cm100-106 cm

Vlastnosti produktu

Velikost:S
Barva:šedá
Ean: 7908320143144 Značka: LABELLAMAFIA Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek