LABELLAMAFIA Dámské tepláky Essentials Grey

Produkt LABELLAMAFIA Dámské tepláky Essentials Grey z kategorie dámské klasické kalhoty od výrobce LABELLAMAFIA najdete na Sportlog.cz za 949 Kč. Celý popis 949 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Dámské tepláky Essentials jsou perfektním kouskem oblečení, který využijete na tréninky i jiné volnočasové aktivity. Kvalitní materiál zajistí, že jsou tepláky prodyšné, pružné a maximálně se přizpůsobí každé postavě. V oblasti kolen mají navíc trendy průstřihy, které je dělají ještě originálnější.

Dámské tepláky Essentials s trendy průstřihy na kolenech jsou z příjemného materiálu, který zajistí pohodlí

Dámské tepláky Essentials ocení všechny náročné ženy, které se chtějí cítit skvěle při všech aktivitách. Jsou vyrobeny z materiálové směsi, která se postará o váš komfort. Největší podíl v ní má bavlna, která je známá svou prodyšností. Díky tomu budete v pohodlí i při těch nejintenzivnějších trénincích. Se svým střihem navíc tepláky neomezují v pohybu. Jejich vlastnosti tak oceníte při jakékoliv volnočasové aktivitě. Perfektně se hodí sport i jiné činnosti, při kterých se chcete cítit skvěle a vypadat stylově. Pokud jste rády středem pozornosti, jistě oceníte i trendy vychytávku v podobě moderních průstřihů na kolenech. Skvěle doplní každý váš outfit a jsou rozhodně trefou do černého.

Materiál

84 % bavlna, 14 % polyester, 2 % viskóza

Tabulka velikostí

RozměrSML
Obvod v pase (cm)687480
Obvod boků (cm)98104110
Vnitřní šev (cm)737373

Vlastnosti produktu

Velikost:L
Barva:šedá
Ean: 7908487672037 Značka: LABELLAMAFIA Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek