LABELLAMAFIA Dámské cyklistické tričko Dopamina Black

Produkt LABELLAMAFIA Dámské cyklistické tričko Dopamina Black z kategorie dámská trička od výrobce LABELLAMAFIA najdete na Sportlog.cz za 469 Kč. Celý popis 469 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Dámské cyklistické tričko Dopamina je určeno všem ženám, které si potrpí na pohodlí a neomezený pohyb. Je vyrobeno z kombinace viskózy a elastanu. Díky tomu je příjemné na těle a maximálně pohodlné. Volnější střih navíc perfektně sedí každé postavě. Zajímavým prvkem je i nenápadný nápis LABELLA CYCLING na hrudi. Tričko je ideální na sport i jiné volnočasové aktivity.

Dámské cyklistické tričko Dopamina s jednoduchým designem a volnějším střihem je maximálně příjemné na těle

Dámské cyklistické tričko Dopamina by nemělo chybět v šatníku ženám, které sportují a milují aktivní životní styl. Je vyrobeno z kombinace viskózy a elastanu. Díky tomu je maximálně příjemné na těle, prodyšné a také elastické. Skvěle se tak přizpůsobí každé postavě. Tričko má volnější střih, ve kterém se vám bude dobře sportovat nebo jinak trávit volný čas. Velkou předností je také jeho jednoduchý design. Jednobarevný podklad je doplněn logem LBM na hrudi. To okolí jasně ukáže, že na sobě pravidelně makáte. V tričku můžete vyrazit do fitka, na procházku, zaběhat si, na kolo nebo do práce. Perfektně zapadne do každého outfitu. Vyzkoušejte ho třeba v kombinaci s legínami Dopamina.

Materiál

96 % viskóza, 4 % elastan

Tabulka velikostí

RozměrSML
Obvod v pase (cm)687480
Obvod boků (cm)98104110
Obvod přes prsa (cm)8894100

Vlastnosti produktu

Velikost:S
Barva:černá
Ean: 7908550017970 Značka: LABELLAMAFIA Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek