Kevin Levrone Gold Liver Support 90 kapslí

Produkt Kevin Levrone Gold Liver Support 90 kapslí z kategorie ostatní sportovní výživa od výrobce Kevin Levrone najdete na Sportlog.cz za 489 Kč. Celý popis 489 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Kevin Levrone Gold Liver Support je inovativní doplněk stravy, který nabízí optimální kombinaci vybraných látek pro účinnou péči o vaše játra.


Podpořte zdraví svých jater s Kevin Levorne Gold Liver Support. Tento inovativní doplněk stravy nabízí optimální kombinaci vybraných látek pro účinnou péči o vaše játra. Každá kapsle obsahuje synergickou směs extraktu ze semen ostropestřce mariánského, L-ornitin hydrochloridu, sójového lecitinu, L-methioninu, L-glutathionu, Inositolu a vitamínů E, B1, B2 a B6. Přírodní složení a vědecky ověřené látky poskytují vašemu tělu významnou podporu pro udržení optimálního zdraví jater.


Kevin Levrone Gold Liver Support v bodech:


  • Podpora detoxikace jater: Tato složitá kombinace klíčových živin a antioxidantů pomáhá přirozeně detoxikovat játra, odstraňuje toxiny a podporuje jejich regeneraci.
  • Zlepšení funkce jater: Extrakt ze semen ostropestřce mariánského, společně s L-methioninem a L-glutathionem, pomáhá zlepšit funkci jater a podporuje jejich zdraví.
  • Ochrana před oxidativním stresem: Díky obsahu vitamínů E a B2, které přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem a poskytuje vašim játrům důležitou ochranu.
  • Podpora metabolismu: Vitamíny B1, B2 a B6 přispívají k normálnímu energetickému metabolismu, což může být prospěšné pro celkové zdraví organismu.



SLOŽENÍ:



obsahuje: sójový olej, černý obal kapsle [želatina, zvlhčující látka (glycerol), voda, barvivo (E172)], extrakt ze semen ostropestřce mariánského (Silybum marianum (L. ) Gaertner; 80 % silymarinu), L-ornitin hydrochlorid, sójový lecitin (35 % fosfatidylcholinu), protispékavá látka (E551), L-methionin, L-glutathion, inositol, vitamin E (DL-alfa-tokoferylacetát), vitamin B1 (thiamin hydrochlorid), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B6 (pyridoxin hydrochlorid).




DÁVKOVÁNÍ:



Dávkujte 1 kapslí 3x denně vždy po jídle. zapijte 20-300 ml vody


UPOZORNĚNÍ


Jedná se o doplněk stravy, který nemůže být používán jako náhrada pestrého jídelníčku. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte na suchém místě v uzavřeném balení při teplotě 15-25°C.

Upozornění na alergeny: Tento produkt může obsahovat stopy jiných druhů ořechů, arašídů, sezamu, vajec, lepku, korýšů, oříšků a zbytky skořápkových plodů.

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.



Vitamíny a minerály

-v 1 kapsli
Vitamín B1 - thiamin2 mg (182%*)
Vitamín B2 - riboflavin2 mg (143%*)
Vitamín B6 - pyridoxin2 mg (143%*)
Vitamín E - tokoferol5 mg (42%*)


Aminokyselinové spektrum

-v 1 kapsli
L-Methionin30 mg
L-Glutathion25 mg
L-ornitin hydrochlorid100 mg


Ostatní a speciální doplňky

-v 1 kapsli
Sojový lecitin71,5 mg
z toho fosfatidylcholin25 mg
Extrakt z plodů ostropestřce mariánského124 mg
- z toho silymarin99,2 mg

Vlastnosti produktu

Barva:zlatá
Ean: 5903719230605 Značka: Kevin Levrone Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek