Keen NEWPORT RETRO M original tie dye

Produkt Keen NEWPORT RETRO M original tie dye z kategorie pánské tenisky od výrobce Keen najdete na Sportlog.cz za 2199 Kč. Celý popis 2199 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Varianta oblíbeného hybridního outdoorového sandálu Keen Newport Retro, který se zapsal do dějin. Stejně jako ostatní provedení modelu Newport má i varianta Retro bezpečně rozeznatelnou masivní ochranu prstů. Oproti ostatním verzím sandálu Newport je v tomto případě svršek z rychleschnoucí popruhoviny ozvláštněn unikátním barevným RETRO designem v limitované edici.

Také tento sandál má rychleschnoucí podšívku a systém rychlozavazování pomocí pružné tkaničky s brzdičkou. Kvalitní gumová podrážka s vícesměrným vzorkem a stabilizační klenek zvyšující tuhost boty vám umožní bezpečný pohyb v terénu. Jemné lamely v materiálu podrážky dodají vašim krokům jistotu i na vlhkém povrchu.

Širší fit modelu bude vyhovovat i uživatelům s širším chodidlem a vyšším nártem. Vnitřek boty je ošetřen technologií ECO ODOR CONTROL proti mikroplísním a zápachu, která je ohleduplná k životnímu prostředí.

vhodné pro aktivity Cestování, Kempování, Volný čas
svršek popruhová tkanina
podrážka guma
mezipodešev EVA

Vlastnosti produktu

Velikost:EU 44,5
Barva:Fialová
Ean: 191190093412 Značka: Keen Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek