Kayland Taiga Evo Gtx black/orange

Produkt Kayland Taiga Evo Gtx black/orange z kategorie oblečen od výrobce Kayland najdete na Sportlog.cz za 3599 Kč. Celý popis 3599 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pánská obuv značky Kayland. Pánské turistické boty mají vysoký střih, čímž jsou vhodné i do náročného terénu. Svršek je kombinací materiálů, které zajistí dostatečnou odolnost a prodyšnost. Zpevněná pata a špička přispívá ke stabilitě Vašeho chodidla během chození po turistických chodnících. Pánské boty na trek jsou pohodlné díky polstrovanému límci v zadní části. Ke komfortu přispívá také měkký jazyk.
Outdoorová obuv pro pány má vázání na klasické šňůrky. Pohodlná vnitřní stélka zajistí pocit pohodlí i během dlouhé túry či výstupu. Poutko v zadní části vysoké turistické obuvi přispívá ke snadnějšímu obouvání a zouvání. Díky podrážce Vibram máte jistotu vysoké trakce a přilnavosti na nerovném či mokrém terénu. Samozřejmostí pánských trekkových bot je voděodolná membrána Gore-tex, díky ní můžete jít do hor i za nepříznivých povětrnostních podmínek. Obuv Kayland je ta pravá na Vaše turistická dobrodružství!

Detaily produktu:
vysoká turistická obuv
prodyšný a odolný svršek
zpevněná pata a špička
poltrovaný límec boty
měkký jazyk
poutko pro snadnější obouvání a zouvání vzadu
vázání na šňůrky
pohodlná vnitřní stélka
podrážka Vibram zajistí přilnavost a trakci
membrána Gore-tex

Vlastnosti produktu

Velikost:EU 45
Barva:černá
Ean: 8026473465636 Značka: Kayland Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek