Kayland Legacy Ws Gtx grey/peach

Produkt Kayland Legacy Ws Gtx grey/peach z kategorie oblečen od výrobce Kayland najdete na Sportlog.cz za 4299 Kč. Celý popis 4299 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Dámská obuv značky Kayland. Dámské turistické boty mají vysoký střih, takže jsou vhodné pro náročné podmínky. Univerzální šedá barva je doplněna o detaily v broskvové barvě, čímž má turistická obuv pěkný ženský design. Vysoká turistická obuv má semišový svršek, který je dostatečně prodyšný a pěkně se přizpůsobí chodidlu. Dámské boty do hor mají lehkou konstrukci. Disponují Gore-Tex membránou, která zajistí voděodolnost a pocit sucha během celé Vaší turistiky.
Dámské trekkingové boty mají zpevněnou patu a špičku, takže poskytnou potřebnou oporu a stabilitu. Boty na turistiku pro dámy mají vázání na klasické šňůrky s kovovými očky, které je doplněno o háčky. K usnadnění obouvání a zouvání slouží i poutko na zadní straně. Podrážka Vibram® Winkler Evo je zárukou stability a výborné trakce a přilnavosti. Tyto dámské boty na trek jsou vhodné pro všechny nadšené turistiky, které chtějí komfort, oporu a stabilitu v jednom.

Detaily produktu:
vysoká turistická obuv
šedou barvu doplňují detaily v broskvové barvě
prodyšný svršek ze semiše
zpevněná pata a špička
membrána Gore-Tex
lehká konstrukce
vázání na šňůrky s kovovými očky a háčky
poutko na zadní straně
podrážka Vibram® Winkler Evo je zárukou stability a výborné trakce a přilnavosti

Vlastnosti produktu

Velikost:EU 39
Barva:šedá
Ean: 8026473458508 Značka: Kayland Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek