Kayland Cross Mountain Ws Gtx grey boty

Produkt Kayland Cross Mountain Ws Gtx grey boty z kategorie oblečen od výrobce Kayland najdete na Sportlog.cz za 5599 Kč. Celý popis 5599 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Dámská obuv značky Kayland. Turistická obuv Cross Mountain GTX zaručí, že už si jiné boty na turistiku neobujete! Tyto boty do hor s mentolovými prvky přinášejí nový koncept pohodlí a výkonu a nacházejí se někde mezi horolezeckou obuví a obuví pro pěší turistiku. Boty do lesa poskytnou oporu a vysoký výkon ve smíšeném terénu s horskými svahy, kameny, sněhem a ledem, jsou výborný kompromis mezi nízkou hmotností a technickými vlastnostmi.
Horolezecké boty jsou také vhodné pro horské průvodkyně či záchranářky.
Kotníčková obuv do lesa má kožený svršek v kombinaci s prodyšným textilem, mají technologii proti oděru, technologii Ankle Lock pro ochranu a fixaci kotníku. Nepromokavé boty pro dámy disponují membránou Gore-tex® , čímž se stávají nepromokavými a zároveň prodyšnými. Pohodlí zaručí mikroporézní mezipodešev s dlouhou životností a schopností výborně tlumit nárazy. Podrážka Vibram ® Mulaz Evo poskytuje výbornou přilnavost i ve velmi kluzkém terénu.

Detaily produktu:
Kotníkový vyšší střih
Klasické šněrování
Polstrovaný vrchní lem a jazyk
Zesílená pětia a boky bot
Špička zesílená s gumovým přesahem
Technologie Ankle Lock
Technologie proti oděru
Nepromokavé, membrána Gore-Tex@
Mikroporézní mezipodešev
Podrážka Vibram ® Mulaz Evo
5mm dlouhé výstupky na podrážce
Hmotnost: cca 2x 565 g

Vlastnosti produktu

Velikost:EU 38
Barva:šedá
Ean: 8026473434205 Značka: Kayland Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek