Kayland Alpha Knit Gtx olive

Produkt Kayland Alpha Knit Gtx olive z kategorie oblečen od výrobce Kayland najdete na Sportlog.cz za 2999 Kč. Celý popis 2999 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Lehká a prodyšná, Alpha Knit GTX je vysoce výkonná a všestranná bota určená pro lehkou a rychlou turistiku i ve smíšeném a náročném terénu. Současný design svršku je konstruován moderní technikou pletení, která se pyšní vynikajícím stupněm prodyšnosti a lehkosti. Noha je perfektně opřená, a to i díky měkkému, asymetrickému jazyku, který respektuje přirozené kontury vašeho chodidla. Ale skutečná inovace je v potahu, který využívá novou technologii: membránu Gore-Tex Invisible Fit. Přímá laminace membrány na svršku zajišťuje eliminaci všech záhybů a vrásek, čímž se redukují tlakové body a zajišťuje dokonalé padnutí na přední část chodidla. Tato speciální membrána pomáhá snižovat hmotnost obuvi a zkracovat absorpci vody a dobu schnutí.

Alpha Knit GTX poskytuje plnou ochranu v náročných povětrnostních podmínkách a skvěle vytočený střih.

Náš inovativní systém Smart Lacing System obsahuje dvě funkce: rychlé šněrování s integrovanými zámky na tkaničky a vnějšími háčky, které zajišťují perfektní padnutí přímo z krabice a rychlé a snadné nastavení, když jste venku na kopci.

Vaše personalizované šněrování zůstane vytočené i poté, co boty sundáte. Mezipodešev EVA zaručuje maximální lehkost, stabilitu a tlumení nárazů.

Podešev Vibram® Multiverse se vyznačuje specifickým designem pro smíšené typy terénu, s vysoce výkonným vzorkem běhounu pro technické přístupy, s maximální přilnavostí na patě a celou špičkou, která poskytuje zvýšenou bezpečnost při šplhání.

Vlastnosti produktu

Velikost:EU 42
Barva:šedá
Ean: 8026473447076 Značka: Kayland Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek