JYM Omega 3 fish oil 120 Tobolek

Produkt JYM Omega 3 fish oil 120 Tobolek z kategorie omega mastné kyseliny od výrobce Jym Supplement Science najdete na Sportlog.cz za 690 Kč. Celý popis 690 Kč Ověřit dostupnost

Popis

JYM Omega 3 fish oil je velmi důležitý produkt pro doplnění zdravých tuků a udržení normálního stavu srdce.

Omega JYM je exkluzivní doplněk rybího oleje, který je vytvořen tak, aby dodával správné množství tří důležitých omega-3 mastných kyselin: kyselina dokosahexaenová (DHA), kyselina eikosapentaenová (EPA) a kyselina dokosapentaenová (DPA). Jen málo produktů omega-3 má blízko k tomu, aby dodaly tolik DHA na porci jako Omega JYM. Aadekvátní množství DHA - ve spojení s EPA - je užitečné při získávání všech výhod, které mohou omega-3 tuky přinést.



  • bez obsahu rtuti, dioxinů a dalších nečistot


  • vyrobeno procesem molekulární destilace


  • bez rybího zápachu a chuti


  • 1 500 mg kyseliny dokosahexaenové (DHA)


  • 1 500 mg kyseliny eikosapentaenové (EPA)


  • 300 mg kyseliny dokosapentaenové (DPA)




Výroba procesem "molekulární destilace"

Omega JYM jsou vyráběny procesem zvaným "molekulární destilace". Tím se bezpečně oddělují DHA a EPA od rtuti, PCB, dioxinů a dalších nečistot, které mohou být přítomny v nezpracovaném rybím oleji.

Tato metoda výroby poskytuje nejen rafinovanější a silnější rybí olej, ale také zanechává menší vůni a chuť díky menšímu žluknutí a oxidaci. Snad nejlepší ze všeho je, že se nebudete muset vypořádat s obávanými "rybími oleji", které mnoho lidí zažívá u některých produktů z rybího oleje.

Doporučené dávkování:



  • Užívejte 2 kapsle dvakrát denně s jídlem.




Upozornění: Doplněk stravy. Vhodné zejména pro sportovce. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí! není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za vady vzniklé nevhodným skladováním a použitím.

Nutriční hodnoty JYM Omega 3 fish oil 120 Tobolek:


2 kapsle
Kalorie
25 kcal
Tuky
2,5 g
Rybí olej
2600 mg
EPA (Eicosapentaenoic acid)
750 mg
DHA (Docosahexaenoic acid)750 mg
DPA (Docosapentaenoic acid)150 mg


Další složení:

želatina, glycerin, čištěná voda

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 817047020379 Značka: Jym Supplement Science Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek