JYM Alpha Testosterone support 180 kapslí

Produkt JYM Alpha Testosterone support 180 kapslí z kategorie anabolizéry a no doplňky od výrobce Jym Supplement Science najdete na Sportlog.cz za 899 Kč. Celý popis 899 Kč Ověřit dostupnost

Popis

JYM Alpha Testosterone support je testosteronový booster, který je ideální při těžkých trénincích na budování svalové hmoty.

Testosteron je skutečně alfa hormon! Zdravá hladina testosteronu je zásadní pro lidi, kteří chtějí budovat svalovou hmotu, posilovat sílu a snižovat tělesný tuk. Alpha Jym přispívá k optimalizaci přirozených hladin testosteronu v těle pro podporu výkonu, ke skvělé postavě a celkovému zdraví.

Alpha JYM obsahuje šest složek, které jsou dodávány v účinném množství navržených ve výzkumu k přirozené optimalizaci zdravé hladiny testosteronu. Těmito šesti složkami jsou: extrakt ze semen pískavice řecké seno, extrakt z kořene ashwagandhy, listový prášek damiana, diindolymethan (DIM), extrakt z eurycoma longifolia a kvercetin dihydrát:



  • 6 účinných složek


  • přispívá k optimalizaci hladiny testosteronu


  • pomáhá k udržení zdravé hodnoty hormonů


  • 1000 miligramů pískavice řecké seno


  • 1000 miligramů kořenového extraktu Ashwagandha


  • 1 000 miligramů Damiany


  • 500 miligramů diindolymethanu (DIM)


  • 200 miligramů extraktu Eurycoma Longifolia


  • 500 miligramů kvercetinu




Alpha JYM poskytuje celkem 2 100 mg (2,1 gramu) účinných látek na porci. Pokud se užívá dvakrát denně podle doporučení, dodává celkem 4 200 mg (4,2 gramů) aktivních složek optimalizujících testosteron.

Ve věku 50 a více začíná produkce testosteronu klesat a je vhodné jej suplementovat. Alpha JYM byl vytvořen pro zdravé dospělé muže, kteří chtějí skutečný, plně naložený přírodní produkt na podporu testosteronu

Doporučené dávkování:



  • Užívejte jednu dávku (3 kapsle) k jídlu dvakrát denně. V netréninkové dny si vezměte jednu porci ráno a jednu porci v noci. V tréninkové dny si dejte jednu porci ráno nebo v noci, podle toho, kdy trénujete




Upozornění: Doplněk stravy. Vhodné zejména pro sportovce. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí! není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za vady vzniklé nevhodným skladováním a použitím.

Nutriční hodnoty JYM Alpha Testosterone support 180 kapslí:


v porci 3cps
Fenugreek Seed Extract (Trigonella foenum-graecum)
(50% saponins=250mg)
500 mg
Damiana Leaf Powder (Turnera diuffusa)
500 mg
Ashwagandha Root Extract (Withania somnifera)
500 mg
Diindolylmethane
250 mg
Tongkat ali Root Extract (Eurycoma Iongifolia)
100 mg
Quercetin (jako Quercetin Dihydrate)
250 mg


Další složení:

vegetariánská celulózová kapsle, rostlinný zdroj stearátu hořečnatého, oxid křemičitý

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 817047020201 Značka: Jym Supplement Science Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek