Jurek TOP 2.5 DUO

Produkt Jurek TOP 2.5 DUO z kategorie stany od výrobce Jurek najdete na Sportlog.cz za 8910 Kč. Celý popis 8910 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Je dvouvchodový dvouplášťový „kopulovitý“ stan, obdélníkového půdorysu podlahy, vhodný pro všechny druhy turistiky a pro časté u;;;žívání! Stan lze používat i v zimě Vnitřní stan je pevně spojen s podlahou. Na pruty konstrukce je zavěšen pomocí napínacích šňůr a háčků. Ve vrcholu vnitřního stanu a po stranách u podlahy jsou větrací otvory kryté jemnou síťovinou. Ve vchodech vnitřního stanu jsou moskytiéry z jemné síťoviny pro intenzivnější větrání a k ochraně před nepříjemným hmyzem.
Vnější stan (tropiko) je přetažen přes konstrukci a ve spodní části je uchycen za konce prutů. Před vchody vnitřního stanu je tropiko protaženo a vytváří tak předsíně, které umožňují jak vaření, tak uložení věcí. Ke kotvení slouží úchyty na hranách a ve středech stran tropika. V horní části jsou na užších stranách dva větrací vikýře.
Mezi stěnami vnitřního a vnějšího stanu je mezera cca 6 cm, která zlepšuje tepelnou pohodu, větrání stanu a snižuje orosování. Tuto mezeru lze podle potřeby upravit povolením nebo přitažením napínacích šňůrek vnitřního stanu.

Rozměry sbaleného stanu:
Průměr: 19 cm
Délka: 41 cm (konstrukce SM 7001-T6)
Počet křížení prutů: 1x

Řada EXTREME
Vodní sloupec podlahy 15000 mm
Vodní sloupec tropika 10000 mm
Počet vchodů 2
Počet osob 2-3
Celková hmotnost 3,65 kg
Sbalený stav d.19x51 cm
Sezonní použití celoroční

Kompletní výrobek obsahuje:

vnitřní stan a tropiko
kolík stanový: 16 ks
dlouhý duralový prut Ø 8,5 mm: 2 ks
duralová vzpěra předsíně Ø 9,5 mm: 2 ks
spojovací mezikus Ø 9,5 mm; délka: 9 cm
kotvící šňůra dlouhá (2 m): 8 ks
kotvící šňůra krátká (1 m): 6 ks
obal na stan, konstrukci a kolíky
opravná sada (samolepící záplata a 12 cm duralová trubka)

Tropiko : Polyesterová RIPSTOP tkanina s polyuretanovými (PU) nepropustnými nátěry a SILIKONOVOU úpravou (Výborná pevnost v tahu i pevnost v dalším trhání, rozměrová stálost a odolnost proti UV záření díky polyesterové tkanině a silikonové upravě).

Vodní sloupec přes 10 000 mm / Gramáž: cca 93 g/m2

Vlastnosti produktu

Barva:modrá
Značka: Jurek Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek