Jurek Midi 2.0

Produkt Jurek Midi 2.0 z kategorie stany od výrobce Jurek najdete na Sportlog.cz za 5715 Kč. Celý popis 5715 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Je jednovchodový dvouplášťový "kopulovitý" stan, obdélníkového půdorysu podlahy, vhodný pro všechny druhy turistiky až do středně náročných podmínek a pro četnější užívání! Stan lze používat i v zimě (doporučujeme našití "límce" po obvodu tropika). Vnitřní stan je pevně spojen s podlahou. Na pruty konstrukce je zavěšen pomocí napínacích šňůr a háčků. Ve vrcholu vnitřního stanu je větrací otvor krytý jemnou síťovinou. Ve vchodu vnitřního stanu je moskytiéra z jemné síťoviny pro intenzivnější větrání a k ochraně před nepříjemným hmyzem.
Vnější stan (tropiko) je přetažen přes konstrukci a ve spodní části je uchycen za konce prutů. Před vchodem vnitřního stanu je tropiko protaženo a vytváří předsíň, která umožňuje jak vaření, tak uložení věcí. Ke kotvení slouží úchyty na hranách a ve středech stran tropika. V horní části jsou na užších stranách dva větrací vikýře.
Mezi stěnami vnitřního a vnějšího stanu je mezera cca 6 cm, která zlepšuje tepelnou pohodu, větrání stanu a snižuje orosování. Tuto mezeru lze podle potřeby upravit povolením nebo přitažením napínacích šňůrek vnitřního stanu.

• Podlážka Polyesterová tkanina s PU nepropustnými nátěry a SILIKONOVOU úpravou / vodní sloupec přes 10 000 mm
•Tropiko Polyesterová RIPSTOP tkanina s polyuretanovými (PU) nepropustnými nátěry a SILIKONOVOU úpravou / vodní sloupec přes 5 000 mm
• Vnitřní stan Polyesterová prodyšná RIPSTOP tkanina s hydrofobní úpravou
• Kolíky Duralové jehly průměr 6 mm
• Zdrhovadla Spirálové zipy č.5 (vnitřní stan) a č.8 (tropiko)
• Konstrukce Duralové pruty 7075-T9
• Spojení prutů Svazek pružných nití opředený polyamidovým pláštěm (uvnitř konstrukce)

Kompletní výrobek obsahuje:
vnitřní stan a tropiko
kolík stanový: 14 ks
dlouhý duralový prut Ø 8,5 mm: 2 ks
duralová vzpěra předsíně Ø 8,5 mm: 1 ks
kotvící šňůra dlouhá (2 m): 8 ks
kotvící šňůra krátká (1 m): 5 ks
obal na stan, konstrukci a kolíky
opravná sada (samolepící záplata a 12 cm duralová trubka)

Popis obrázku č. 4

Popis: 1. Vzpěra předsíně podstatně zvyšuje stabilitu stanu. 2. Velká a prostorná předsíň, vhodná i k vaření. 3. Osvědčené kryté větrání. 4. Osvědčené zavěšení vnitřku pomocí šňůr a háčků usnadňuje a zrychluje stavbu.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 8592494000250 Značka: Jurek Prodejce: Sport365
240410
Produktů
2733
Kategorií
2222
Značek