Jurek ALP 2.5 DUO XL Lite

Produkt Jurek ALP 2.5 DUO XL Lite z kategorie stany od výrobce Jurek najdete na Sportlog.cz za 10395 Kč. Celý popis 10395 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Stan pro "dlouhány", odvozený od osvědčeného modelu ALP 2.5 Je dvouvchodový dvouplášťový "kopulovitý" stan, obdélníkového půdorysu podlahy, vhodný pro všechny druhy turistiky a pro časté užívání! Stan lze používat i v zimě (doporučujeme našití "límce" po obvodu tropika). Je dvouvchodový dvouplášťový "kopulovitý" stan, obdélníkového půdorysu podlahy, vhodný pro všechny druhy turistiky a pro časté užívání! Stan lze používat i v zimě (doporučujeme našití "límce" po obvodu tropika).
Vnitřní stan je pevně spojen s podlahou. Na pruty konstrukce je zavěšen pomocí napínacích šňůr a háčků. Ve vrcholu vnitřního stanu a po stranách u podlahy jsou větrací otvory kryté jemnou síťovinou. Ve vchodech vnitřního stanu jsou moskytiéry rovněž z jemné síťoviny pro intenzivnější větrání a k ochraně před nepříjemným hmyzem.
Vnější stan (tropiko) je přetažen přes konstrukci a ve spodní části je uchycen za konce prutů. Před vchody vnitřního stanu je tropiko protaženo a vytváří tak dvě malé apsidy, které umožňují uložení věcí (není určena k vaření). Ke kotvení slouží úchyty na hranách a ve středech delších stran tropika. V horní části jsou dva větrací vikýře.
Mezi stěnami vnitřního a vnějšího stanu je mezera cca 6 cm, která zlepšuje tepelnou pohodu, větrání stanu a snižuje orosování. Tuto mezeru lze podle potřeby upravit povolením nebo přitažením napínacích šňůrek vnitřního stanu.

Rozměry sbaleného stanu:
Průměr: 21 cm
Délka: 41 cm (konstrukce SM 7001-T6)
Počet křížení prutů: 1x

Řada EXTREME
Vodní sloupec podlahy 15000 mm
Vodní sloupec tropika 10000 mm
Počet vchodů 2
Počet osob 2-3
Celková hmotnost 3,1 kg
Sbalený stav d.21x51 cm
Sezonní použití celoroční

Kompletní výrobek obsahuje:

vnitřní stan a tropiko
kolík stanový: 10 ks
dlouhý duralový prut Ø 8,5 mm: 2 ks
kotvící šňůra dlouhá (2 m): 6 ks
kotvící šňůra krátká (1 m): 4 ks
obal na stan, konstrukci a kolíky
opravná sada (samolepící záplata a 12 cm duralová trubka)

Tropiko : Velmi hustá odlehčená polyamidová RIPSTOP tkanina natíraná speciálním japonským PU a silikonem (stejná pevnost v dalším trhání jako u standardního materiálu, ale nižší pevnost v tahu a také nižší životnost oproti tropiku řady EXTREME. Životnost tohoto materiálu při stejném zacházení, údržbě, používání a skladování je odhadem na cca 2/3 životnosti standardního materiálu). Japonský PU a silikonová úprava zlepšuje rozměrovou stálost polyamidové tkaniny, ale i přesto se oproti standardní polyesterové tkanině při větší vlhkosti více protahuje a je nutno počítat i s opakovaným vypnutím tropika z této PAD tkaniny. Silikonová úprava spolu s chemickým napuštěním této PAD tkaniny zlepšuje odolnost proti UV záření tak, že se blíží odolnosti standardní PES tkaniny. Vodní sloupec přes 10 000 mm / Gramáž: cca 46 g/m2

Vlastnosti produktu

Barva:zelená
Značka: Jurek Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek