JNX Předtréninkový stimulant The Shadow 270 g

Produkt JNX Předtréninkový stimulant The Shadow 270 g z kategorie anabolizéry a no doplňky od výrobce JNX najdete na Sportlog.cz za 669 Kč. Celý popis 669 Kč Ověřit dostupnost

Popis

The Shadow je nový předtréninkový stimulant určený pro zkušené a pokročilé uživatele. Obsahuje množství silných stimulantů, jako kofein, L-Citrulin, Beta-Alanin, Taurin, které zajistí intenzivní příval energie, zvýšenou odolnost vůči únavě a bleskové mentální soustředění. Jen jedna dávka vás uvede do tréninkového módu.

The Shadow: šílený předtréninkový stimulant i pro pokročilé uživatele stimulantů

The Shadow je novým předtréninkový stimulantem, který byl navržen pro zkušené a pokročilé uživatele stimulantů. Už jste někdy zkusili předtréninkový stimulant a byli jste zklamaní z výsledku? The Shadow vás nikdy nezklame! Obsahuje množství silných stimulantů, které zajistí intenzivní příval energie, zvýšenou odolnost vůči únavě a bleskové mentální soustředění. Jen jedna dávka této předtréninkové formule vás uvede do tréninkového módu. Dostanete se díky ní dále než kdykoliv předtím!

The Shadow klíčové složky

  • Euforická energie: až 350 mg kofeinu v 1 dávce nakopne i veterána v užívání předtréninkových stimulantů a ucítí nárůst energie
  • Extrémní napumpování: 2 g L-Citrulinu a 600 mg bezvodého Beta-Alaninu napumpuje vaše svaly přímo před vašima očima
  • Žádná další únava: Silná dávka Beta-alaninu, L-leucinu a Taurinu znamená, že můžete trénovat tvrději a déle!
  • Chuť a rozpustnost: Magická chuť bobulí, která si vás okamžitě získá. Navíc se jednoduše rozmíchá v šejkru s vodou.

The Shadow a jeho výhody:

  • extra účinný předtréninkový stimulant
  • maximálně nabudí i na ten nejnáročnější trénink
  • zajišťuje maximální mentální soustředění
  • vynikající chuť
  • obsahuje L-Citrulin, Beta-Alanin, L-leucin a Tarin
  • neobsahuje kreatin

Složení

Přírodní a umělé příchutě, kyselina citronová, kyselina jablečná, křemičitan vápenatý, oxid křemičitý, sukralóza, acesulfam draselný, FD a C Red No.3.

Dávkování

Rozmíchejte jednu dávku (jedna lžička) s 200 - 300 ml studené vody, 15-30 minut před cvičením. Před použitím protřepejte.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty1 dávka (9 g)
Kalorie5 kcal
Sacharidy1 g
Tuky0 g
Bílkoviny0 g
Vitamin B6450 mcg
Vitamin B128 mcg
Kyselina listová250 mcg
Muscle Power Matrix3750 mg
Beta alanin2000 mg
Taurin1000 mg
L-leucin750 mg
Muscle Pump Fusion2600 mg
L-citrulin2000 mg
Betain Anhydrid600 mg
Mental Focus Mind Lock855 mg
Kofein Anhydrid350 mg
L-tyrosin500 mg
Výtažek z olivových listů (40% Oleuropein)5 mg

Upozornění

Tento výrobek je určen pouze pro spotřebu zdravých dospělých ve věku 18 let nebo starší. Není určen pro osoby s předchozími zdravotními poruchami ani těch, kteří užívali nějaké léky, malé děti do věku 18 let, těhotné a kojící ženy nebo osoby citlivé na kofein, či beta-alanin. Přestaňte jej používat a obraťte se na svého lékaře, pokud se objeví jakékoliv nežádoucí účinky na tento produkt. Neužívejte s kávou, alkoholem nebo stimulanty z jiných zdrojů. Aby se zabránilo nespavosti, neužívejte 4 hodiny před spaním. Můžete zaznamenat neškodné krátkodobé kožní brnění. Vyrábí se v zařízení, které zpracovává mléko a sójové přísady. Nepoužívejte, pokud je bezpečnostní uzávěr poškozen nebo chybí. Skladujte v chladném, suchém prostředí. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Vlastnosti produktu

Příchuť:ovocný punč
Barva:vícebarevná
Ean: 799439599260 Značka: JNX Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek