Issen Tunel 100% vlna merino ISE-80 Navy Blue

Produkt Issen Tunel 100% vlna merino ISE-80 Navy Blue z kategorie sportovní doplňky od výrobce Issen najdete na Sportlog.cz za 290 Kč. Celý popis 290 Kč Ověřit dostupnost

Popis

VLASTNOSTI MATERIÁLU

 

Tunel jsme ušili z organické merino vlny. Přirozená volba na podzim a v zimě! Jemná a velmi tenká vlákna poskytují vysokou tepelnou ochranu. Hustý vlas složený z mnoha jemných vláken má více vzduchových mezer, které působí jako izolační faktor.

Merino vlákna jsou velmi pružná, takže si nákrčník můžete pohodlně přetáhnout přes hlavu. Snadno se také vrátí do původní délky a tunel si zachová svůj původní tvar. Pohodlné nošení díky prodyšnosti a výměně vzduchu díky šupinkám a pórům pokrývajícím merino vlákna. Voda na jejich povrchu nekondenzuje, ale vypařuje se. To zajišťuje pocit sucha a naprostý tepelný komfort při nízkých teplotách. Je měkký a příjemný na dotek.

Náš tunel můžete sladit s mnoha svými outfity: ležérními i elegantními. Jeho klasický charakter vám umožní používat ho každý den - na cestě do práce, při procházce, nakupování nebo setkání s přáteli. Doplňte ho čepici a zahřejte se stylově v chladném dni.

 

 

FUNKČNÍ PRVKY

 

  • Elegantní doplněk, který nesmí chybět ve vašem šatníku, pokud oceňujete klasické střihy.
  • Přirozená volba pro chladné dny. Na podzim a v zimě izoluje od nepříznivých povětrnostních podmínek a chrání krk a zátylek před chladem. Merino vlna vám poskytne potřebnou podporu - příroda ví, co dělá!
  • Tunel si dlouho zachová svůj původní tvar! Díky pružnosti vláken se snadno přetáhne přes hlavu.
  • Na Tunelu je umístěno elegantní logo z ekokůže.
  • Velikost UNIVERZÁLNÍ.



NÁVOD NA PRANÍ TUNELU MERINO

 

  1. Tunel lze prát v pračce při maximální teplotě 30 stupňů.
  2. Před vložením do pračky se ujistěte, že se v bubnu nenachází žádné oblečení se suchým zipem, ostrými konci apod., které by mohly vést k mechanickému poškození komínu.
  3. Používejte program určený pro jemné oděvy a specializované prací prostředky na vlnu. Nepoužívejte běžné změkčovadla, protože vlna kvůli nim ztrácí své přirozené vlastnosti.
  4. Pokud perete vlnu v ruce, neždímejte ji ani neždímejte.

 

 

Velikost: Univerzální - Délka 40 cm, šířka 35 cm (neroztažená)

Složení: 100% vlna merino

Vlastnosti produktu

Velikost:Univerzální
Barva:modrá
Materiál:Merino
Složení materiálu:Vlna Merino
Ean: 5900644687481 Značka: Issen Prodejce: NessiSport
241438
Produktů
2734
Kategorií
2222
Značek