Issen Šortky z Organické Bavlny ISSB-17T7 Tulips Velikost: XS

Produkt Issen Šortky z Organické Bavlny ISSB-17T7 Tulips Velikost: XS z kategorie volnočasové šortky od výrobce Issen najdete na Sportlog.cz za 350 Kč. Celý popis 350 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Naše šortky z organické bavlny jsou nezbytnou součástí vašeho jarního a letního oblečení! Doplní vaše každodenní oblečení a jsou ideální na procházky, výlety mimo město, na pláž i na dovolenou! Šortky jsou vyrobeny ze speciálně vybrané bavlny s mezinárodním certifikátem GOTS, která je pěstována ekologicky a její vlákna jsou přírodního původu. Bavlna je jemná a měkká na dotek: používáme ji také k výrobě našich ležérních bavlněných mikin ve střihu klokanka a oversize. Lehký, ležérní střih šortek a dvě šikmé kapsy dodají vašemu oblečení ležérní, módní nádech. Dali jsme si záležet na detailech: pas je opatřen poutavou, stylovou šňůrkou na stažení. Štítek je z Washpaper, ekologickou náhražkou vyrobenou z ekokůže, která je ideální pro vegany. Díky špičkové kvalitě použitých materiálů jistě podpoříte myšlenky etického nošení a pomalé módy. Vzor Tulips, inspirovaný krásou jarních tulipánů, podtrhne ženskost vašeho oblečení a vyzdvihne veškerý váš stylingový potenciál.

 

MATERIÁL

ORGANIC COTTON

Organická bavlna je bavlna jemná na dotek, která vám v letních dnech zajistí 100% pohodlí. Nejenže nabízí kombinaci měkkosti a odolnosti, ale je také přiměřeně pružná, takže dobře vypadá na různých siluetách. Díky tomu si oděv také zachovává svůj střih.

Organická bavlna je certifikována tak, aby splňovala řadu norem kvality. Díky kontrolovanému způsobu výroby vám dáváme do rukou materiál, který je bezpečný pro životní prostředí od chvíle, kdy se vypěstuje na poli, přes sklizeň až po dodavatelský řetězec. Důležitými aspekty výroby jsou snížená spotřeba vody a ruční sklizeň. Naše bavlna neobsahuje nebezpečné a škodlivé látky, jako jsou hnojiva nebo chemické pesticidy. Vynikající kvalitu organické bavlny potvrzují certifikáty: GOTS a OEKO-TEX, označení "Human Friendly". Bavlna splňuje také humánně-ekologické požadavky.

Logo jsme vytvořili z certifikovaného pracího papíru Washpaper, známého také jako kůže pro vegany. Má certifikát OEKO-TEX® Standard 100 a certifikát FSC (FOREST STEWARDSHIP COUNCIL).

Naše šortky mají volný střih, který dobře sedí mnoha postavám. Jsou skvělou volbou pro doplnění každodenního ležérního městského stylu. Vyberte si také šortky z organické bavlny na dovolenou. Budou se skvěle kombinovat s našimi ležérními mikinami Issen. 100% comfort wear!

Originální oblečení Issen
Naše značka Issen pro volný čas znamená pohodlné střihy, které doplní váš každodenní styling. Issen znamená neokázalý vzhled a špičkovou kvalitu.

Jedinečnost
Buďte si jisti, že nikdo nemá přesně takové šortky jako vy. Metrážové šití zaručuje, že se vzor nebude opakovat na jiných kouscích.

Pečlivě vybrané detaily
Rafinované detaily, které dotvářejí jedinečný celek: od barevně sladěné šňůrky až po štítek z veganské kůže.

Šňůrka v pase
V pase našich šortek je barevně sladěná stahovací šňůrka. Díky možnosti nastavení vypadají šortky skvěle na různých typech postavy.

Dvě šikmé kapsy
Na bočních švech jsme umístili dvě otevřené kapsy šité na šikmo. Díky tomu budete mít potřebné věci vždy po ruce. Dodávají vzhledu ležérní nádech.

Štítek z Washpaper
Logo Issen bylo vytvořeno z certifikované kombinace gumy a papíru. Tento inovativní materiál zvaný washpaper je voděodolný a po vyprání získá zajímavý vintage vzhled.

 

- Lze prát v pračce (max. teplota 40 °C)

- Perte na rubové straně

- Perte s podobnými barvami

- Použijte program určený pro bavlnu

- Před vložením do pračky se ujistěte, že v bubnu nejsou žádné oděvy na suchý zip, s ostrými konci apod., které by mohly vést k mechanickému poškození oděvů.

- Žehlete na max. 100°C

- Nebělit

- Nechlorovat

- Nečistěte chemicky

- Nesušte v sušičce

Kolekce: Bloom

Vzor: Tulips

Barva: Růžová, zelená, modrá

Kód produktu: ISSB-17T7

Materiál: Organic Cotton

Složení materiálu: 90% Organická bavlna, 10% elastan

Gramáž: 260 g/m2

obrazek_spodnie_iskt

VelikostXS (34)S (36)M (38)L (40)XL (42)
Výška postavy158 - 180
Pas60 - 6767 - 7373 - 8080 - 87 87 - 94
Boky84 - 9191 - 9898 - 105105 - 112 112 - 119
A - pas3335373941
B - délka vnější strany nohavice3637383940
C - boky5052545658
D - délka vnitřní strany nohavice899,51010,5
E - šířka dolní části nohavice3132343537

 

 

Vlastnosti produktu

Velikost:XS
Barva:Multicolor
Druh sportu:Volný čas, casual, streetwear
Materiál:Organická bavlna
Složení materiálu:Bavlna + elastan
Vzor:Tulips
Značka: Issen Prodejce: NessiSport
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek