Issen Kašmírová čepice s merino vlnou CKW-32 Coral

Produkt Issen Kašmírová čepice s merino vlnou CKW-32 Coral z kategorie běžecké čepice od výrobce Issen najdete na Sportlog.cz za 390 Kč. Celý popis 390 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Zimní čepice z kašmíru s merino vlnou je nejlepším potvrzením toho, že nejlepší materiály jsou ty, které pocházejí z přírody. Pokud hledáte něco výjimečného v ležérní módě - nadčasový styl, kvalitu, výraz péče o přírodu - naše dámská zimní čepice bude tou nejlepší volbou. Čepice je vyrobena z příze Cashmere Wool, což je naše patentovaná kombinace merino vlny a recyklovaného kašmíru. Má jednoduchý, lehce streetwearový střih a jednobarevné provedení - můžete ho kombinovat s mnoha různými styly. Díky takto zvoleným materiálům vás zahalí do nádherné měkkosti a zahřeje i v obzvlášť chladném dni. Vlákna merina i kašmíru jsou neuvěřitelně tenká (několikrát tenčí než lidský vlas!), díky čemuž je pletenina velmi měkká a jemná na dotek - nekouše ani neškrábe. Oba materiály se vyznačují také vysokou prodyšností, takže chrání před chladem i přehřátím. Při správné péči si kašmír a merino vlna zachovávají své vlastnosti po opravdu dlouhou dobu, takže si budete užívat jedinečného pohodlí po mnoho let. A to vše s vědomím, že svým výběrem přispíváte k záchraně planety!

MATERIÁL

Cashmire wool

Čepice je vyrobena z úpletu Cashmere Wool - jedinečné kombinace merino vlny a recyklovaného kašmíru. Je spojením prvotřídní kvality a mimořádné funkčnosti. Kašmír, vlákno ceněné již od starověku pro svou neuvěřitelnou hebkost a ušlechtilost, vyniká mnoha vlastnostmi. Je lehké a tenké, ale účinně chrání před chladem - hřeje až třikrát lépe než běžná ovčí vlna. Zároveň si zachovává vysokou schopnost absorbovat vlhkost a je prodyšný, takže chrání před přehřátím a pomáhá udržet tepelný komfort v každé situaci. Kašmír je ceněn také pro své pohodlí při nošení: nekouše, neelektrizuje a neabsorbuje pachy. Protože jsou jeho jednotlivá vlákna tak jemná, potěší svou měkkostí a archaickou strukturou. Kašmír, který používáme, je recyklovaný - využíváme stávající zdroje, abychom chránili životní prostředí před další degradací.
Fantastické vlastnosti kašmíru jsme doplnili pevností, prodyšností a pružností merino vlny. Toto vlákno je stejně jemné a měkké na dotek. Tento typ vlny se díky svým termoaktivním vlastnostem hojně používá ve sportovním průmyslu. Merino poskytuje vynikající ochranu proti chladu, ale zároveň odvádí vlhkost a rychle schne, takže poskytuje všestranný tepelný komfort.

Čepice z merino vlny a kašmíru se hodí na každodenní nošení, do práce, na cesty, na procházky se psem, na brusle, na horské túry - může vás doprovázet při jakékoli každodenní i neobvyklé činnosti během podzimně-zimního období.

Vícerozměrný komfort
Dámská zimní čepice z kašmíru a merino vlny vás zahalí do tepla, měkkosti a hebkosti. Kombinace vlastností těchto přírodních vláken poskytuje uklidňující tepelný komfort a jedinečné pohodlí při nošení.

Nadčasový styl
Tato čepice v ležérním streetwearovém stylu, s koketním okrajem a v jednobarevném provedení bude ozdobou široké škály outfitů.

Etická volba
Kašmírová vlna je ekologická příze, certifikovaná podle normy GRS, a použitý kašmír je recyklován. Při správné péči vám čepice vydrží mnoho sezón - je to nejen volba v souladu s etickým nošením, ale také volba na dlouhá léta dopředu.

Volnější styl čepice
Kšiltovku ve streetwearovém stylu lze nosit k široké škále různých outfitů - ať už jde o ležérní, sportovní nebo společenské oblečení, dodá ležérnímu vzhledu trochu netradičního nádechu.

Korálkový lem
Lem podtrhuje uvolněný styl čepice a poskytuje ještě lepší ochranu před chladem.

Washpaper nášivka
Nášivka s logem Issen vyrobená z washpapy - kombinace papíru a přírodního kaučuku, veganské alternativy kůže. Materiál splňuje normy OEKO-TEX® Standard 100 a FSC (FOREST STEWARDSHIP COUNCIL). Nášivka dodává čepici módní vintage akcent.

- Lze prát v pračce (max. teplota 30 °C)

- Použijte program určený pro vlnu

- Perte s podobnými barvami

- Nežehlit

- Nebělit

- Nechlorovat

- Nečistěte chemicky

- Nesušte v sušičce

Kolekce: Lively

Barva: Orange

Kód produktu: CKW-32

Materiál: Cashmire wool

Složení materiálu: 50% recyklovaný kašmír, 50% merino vlna

Vlastnosti produktu

Velikost:Univerzální
Barva:oranžová
Materiál:Cashmere Wool
Ean: 5900644687344 Značka: Issen Prodejce: NessiSport
241438
Produktů
2734
Kategorií
2222
Značek