Issen Dámský Bambusový Polorolák TUW-99 Grey Velikost: XL

Produkt Issen Dámský Bambusový Polorolák TUW-99 Grey Velikost: XL z kategorie dámská běžecká trika a topy od výrobce Issen najdete na Sportlog.cz za 990 Kč. Celý popis 990 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Klasický polorolák z vysoce kvalitního bambusového úpletu má vše, co charakterizuje naši neformální řadu Issen: energický charakter, jednoduchý, maximálně pohodlný střih a vynikající materiál. Polorolák je vyroben z bambusové tkaniny, která je nádherně měkká a příjemná na dotek, ale zároveň odolná - své vlastnosti si zachovává i po mnoha vypráních. Udrží vás v pohodlí za každé situace: v zimě příjemně zahřeje a v létě nádherně osvěží. Užijte si pohodlí a nechte se unést energií barev - intenzivní a jedinečné barvy vnesou do vašeho každodenního stylu moderní nádech. Šedá je o harmonii a rovnováze - použijte její nesmazatelně módní styl, kdykoli chcete sladit jasnost a jemnost.

 

MATERIÁL BAMBOO
 

Bambus je symbolem mimořádného pohodlí a jemné elegance. Je to ideální materiál pro všechna roční období. V chladnějším podzimním a zimním období vám poskytne příjemný pocit pohodlí, zahřeje vás a zahalí do uklidňujícího tepla, zatímco v teplejších dnech vám poskytne příjemný pocit osvěžujícího chladu. Bambusový úplet je také příjemný a měkký na dotek a šetrný k pokožce. Kromě toho se vyznačuje antibakteriálními a protiplísňovými vlastnostmi. Bambus je rostlina, která roste expresním tempem, takže se při jeho pěstování nepoužívají žádné umělé urychlovače a hnojiva - tkanina se vyrábí ekologicky, bez škodlivých látek a je šetrná k životnímu prostředí. Je držitelem certifikátu Trustworthy textiles, OEKO-TEX® Standard 100.

Náš polorolák je univerzálním řešením pro každodenní nošení. Střih a barevné kombinace modelu byly zvoleny tak, abyste je mohli snadno sladit s různými prvky svého šatníku. Můžete ho nosit samostatně nebo na něj hodit mikinu na zip. Kombinujte a vytvářejte kontrastní kombinace - naprostá volnost!

Svádí svou jemností

Polorolák je vyroben z vysoce kvalitního bambusového úpletu - moderního a inovativního materiálu, který nabízí mnohostranný komfort: je lehký, pružný, prodyšný, měkký a příjemný na dotek, ale zároveň pevný a odolný proti poškození nebo deformaci.

Pomalá móda

Polorolák je součástí kolekce Issen, naší ležérní řady, jejíž rytmus určují dvě hodnoty: pomalá móda a pohodlné oblečení. Zahalte se do pohodlí, ale neobětujte styl - polorolák módně doplní vaše každodenní oblečení.

S péčí o přírodu a životní prostředí

Naše oděvy šijeme s péčí o přírodu a respektem k lidem. Vybíráme si poctivé dodavatele a používáme materiály, které pocházejí z etických zdrojů.

Univerzální střih

Střih je zárukou pohodlí a moderního stylu, stejně jako všestrannosti, pokud jde o styling - můžete jej kombinovat s mnoha různými kousky ve svém šatníku.

 

Polorolák

Polorolák jemně obepne váš krk a ochrání vás před chladem.

Washpaper nášivka

Nášivka s logem Issen je vyrobena z washpaper - veganské alternativy kůže, která je kombinací papíru a přírodního kaučuku. Materiál splňuje normy OEKO-TEX® Standard 100 a FSC (FOREST STEWARDSHIP COUNCIL).
  • Oblečení lze prát v pračce při teplotě maximálně 30 stupňů a šetrně.
  • Žehlete při 150 stupních.
  • Před vložením do pračky se ujistěte, že v bubnu nejsou žádné oděvy se suchým zipem, ostrými konci apod., které by mohly vést k mechanickému poškození oděvů.
  • Perte na rubové straně.
  • Pokud má oblečení kapsy, vyprázdněte je a zapněte.
  • Nebělit
  • Nechlorovat
  • Nečistěte chemicky
  • Sušit při nízké teplotě

 

Kolekce: Lively

Barva: Šedá

Kód produktu: TUW0101-99

Materiál: Bambus

Gramáž: 245 g/m2

Složení materiálu: 70 % bambus (viskóza), 25 % bavlna, 5 % elastan

VelikostXS (34)S (36)M (38)L (40)XL (42) XXL (44)
Výška postavy150-180
Obvod přes hrudník78 - 8686 - 9292 - 9898 - 106106 - 112112-118
Pas60 - 6767 - 7373 - 7878 - 83 83 - 9088 - 96
Boky84 - 9191 - 9898 - 105105 - 112 112 - 119119 - 126

 

TIP:

Pokud se vaše míry pohybují na hranici mezi těmito dvěma velikostmi, objednejte si menší, aby byl výrobek vypasovanější, nebo větší, aby byl volnější.

 

Vlastnosti produktu

Velikost:XL
Velikost:XS, S, M, L, XL
Barva:šedá
Materiál:Bamboo
Zapínání:Přes hlavu
Kapuca:Ne
Složení materiálu:Bambus + Bavlna + Elastan
Ean: 5904806909527 Značka: Issen Prodejce: NessiSport
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek