Issen Dámské kalhoty Tencel ISLE-39 Rust Orange Velikost: XS

Produkt Issen Dámské kalhoty Tencel ISLE-39 Rust Orange Velikost: XS z kategorie volnočasové kalhoty od výrobce Issen najdete na Sportlog.cz za 590 Kč. Celý popis 590 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Dámské kalhoty Tencel™ Issen jsou šité na léto a představují stylovou alternativu ke kraťasům, šatům a sukním. Vyznačují se úžasnou lehkostí, měkkostí na omak a prodyšností. Jsou vyrobeny z prodyšné tkaniny Tencel™, která je mimořádně příjemná na dotek a obepíná tělo stejně jemně jako samet. Díky tomu, že jsou jeho vlákna pokryta drobnými chloupky, účinně pohlcuje vlhkost a rychle ji odpařuje, čímž dodává pocit svěžesti, pohodlí a příjemného chladu. Textura tencelu se navíc vyznačuje jemným leskem, který mu dodává elegantní, stylový charakter. Tenké dámské kalhoty mají klasický, mírně volnější střih s rovnými nohavicemi, záševky na zádech, zapínáním na knoflík a zip a zavazováním na šňůrku. Díky tomu dokonale padnou každé postavě a nabízejí naprostou volnost pohybu. Klasický charakter kalhot dostal moderní nádech díky moderním barvám a funkčním detailům: dvě nakládané kapsy na přední straně dodávají kalhotám uvolněný městský charakter, knoflík se značkou Issen a nášivka z Washpaper. Budou ideální na každodenní nošení i cestování. A pokud je pro vás ekologičnost důležitá, jistě oceníte, že Tencel™ je přírodní a biologicky odbouratelný materiál, vytvořený s ohledem na životní prostředí. Výběrem těchto dámských kalhot volíte zodpovědnou módu v duchu slow fashion.

  

MATERIÁL

Tencel

Dámské kalhoty Issen byly vytvořeny z materiálu Tencel™. Jedná se o moderní materiál přírodního původu, který se získává z dřevní celulózy - celý výrobní proces je kontrolovaný, ekologický a biologicky odbouratelný. Tencel™ se vyznačuje jemnou, splývavou, na dotek neuvěřitelně příjemnou strukturou s jemným leskem. Je pokryt jemnými chloupky, které účinně pohlcují a odpařují vlhkost, takže tkanina poskytuje v horkém dni nejen tepelný komfort, ale také osvěžující chladivý pocit. Navíc je zcela bezpečná pro citlivou pokožku - při jejím výrobním procesu se nepoužívají žádné chemické látky. Je také vysoce odolná vůči natahování i smršťování (například v horké vodě), takže si dlouhodobě zachovává své vlastnosti a tvar.

Kalhoty z látky Issen jsou neformální volbou pro jarní a letní sezónu. Jsou ideální pro každodenní nošení jako pohodlné kalhoty do práce, na procházku po pláži, na nákupy nebo do společnosti i na cesty. Díky jejich jednobarevnosti, rovnému střihu a jemnému lesku materiálu vypadají skvěle i v kombinaci s elegantnějšími oděvy.

Dámský střih
Tyto módní dámské kalhoty vynikají klasickým střihem: mají rovné nohavice a mírně volnější střih, takže se hodí pro všechny typy postav. Záševky na zadní straně a lehce lesklá tkanina dodávají kalhotám elegantní vzhled.

Perfektní na léto
Tencel™ je tkanina jako stvořená pro teplé jarní nebo letní dny: je lehká, vzdušná a prodyšná, takže při vysokých teplotách dodává pokožce uklidňující pocit.

Pomalá móda
Dámské letní kalhoty jsou příkladem zodpovědné módy: jsou vyrobeny z ekologického, biologicky odbouratelného materiálu šetrného k pokožce, který je vyráběn s ohledem na životní prostředí.

Pásek u kalhot
Naše dámské látkové kalhoty se zapínají na knoflík a zip, ale navíc mají v pase nastavitelný pásek, takže si je můžete dokonale přizpůsobit obvodu boků.

Záševky na zadní straně
Zadní záhyby dodávají kalhotám elegantní vzhled a nenápadně tvarují siluetu.

Přední našité kapsy
Klíče? Telefon? Oblíbená rtěnka? Otevřené našité kapsy umožňují uložit vaše nezbytnosti a dodávají kalhotám ležérní, městský nádech.

Stylové detaily
Knoflík se značkou Issen a nášivka washpaper (veganská alternativa kůže) s logem Issen jsou stylové akcenty, které podtrhují trendy charakter kalhot.

- Lze prát v pračce (max. teplota 30 °C)

- Perte na rubové straně

- Perte s podobnými barvami

- Použijte program určený pro praní bavlny

- Před vložením do pračky se ujistěte, že v bubnu nejsou žádné oděvy na suchý zip, s ostrými konci apod., které by mohly vést k mechanickému poškození oděvů.

- Nebělit

- Nechlorovat

- Nečistěte chemicky

- Nesušte v sušičce

Kolekce: Bloom

Barva: Oranžová

Kód produktu: ISLE-39

Materiál: Tencel

Gramáž: 265 g/m2

Složení materiálu: 100% Tencel

 obrazek_spodnie_isle

VelikostXS (34)S (36)M (38)L (40)XL (42)
Výška postavy158 - 180
Pas60 - 6767 - 7373 - 8080 - 87 87 - 94
Boky84 - 9191 - 9898 - 105105 - 112 112 - 119
A - pas3639414346
B - délka vnější strany nohavice102103104105106
C - boky4648505254
D - délka vnitřní strany nohavice7273747576
E - šířka dolní části nohavice14,51515,51616,5

 

 

Vlastnosti produktu

Velikost:XS
Barva:oranžová
Druh sportu:Volný čas, casual, streetwear
Složení materiálu:Tencel
Materiál:Tencel
Značka: Issen Prodejce: NessiSport
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek