Issen Celorozepínací Bavlněná Mikina OBRK-17S9 Sunflowers Velikost: XS

Produkt Issen Celorozepínací Bavlněná Mikina OBRK-17S9 Sunflowers Velikost: XS z kategorie volnočasové mikiny od výrobce Issen najdete na Sportlog.cz za 990 Kč. Celý popis 990 Kč 1290 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pohodlná celorozepínací mikina je skvělou volbou na každý den, na cesty, po běžeckém tréninku nebo na cestu do posilovny. Mikinu jsme vytvořili z organické bavlny, která má mezinárodní certifikát GOTS a pochází z ekologických zdrojů. Zip po celé délce je funkčním řešením, které vám umožní mikinu individuálně přizpůsobit vašim potřebám. Hluboká kapuce vás ochrání před poryvy větru. Dvě otevřené kapsy poskytují prostor pro drobnosti. Bavlněná mikina si díky malému množství elastanu dlouho zachová svůj tvar. Místo přírodní kůže jsme použili štítek z certifikovaného pracího papíru. Výrobek je 100% cruelty-free a vegan friendly. Vzor Sunflowers je minimalistická elegance a zároveň krása letního odpoledne zachycená v motivu vznešených slunečnic.

Střih

PřiléhavýKlasickýVolný

Sezóna

Jaro/létoPodzim/zimaCeloročně

MATERIÁL

ORGANIC COTTON

Organická bavlna je materiál, který vám poskytne každodenní pohodlí a komfort. Nejenže kombinuje měkkost s odolností, ale je také dostatečně pružná, takže vypadá dobře na různých siluetách. Zajišťuje také, že si oblečení dlouho zachová svůj tvar.

Vybrali jsme certifikovanou bavlnu, která splňuje řadu norem kvality. Způsob výroby organické bavlny je plně kontrolován od pěstování na polích, přes sklizeň až po dodavatelský řetězec. Snížená spotřeba vody a ruční sklizeň jsou dalšími prvky, které jsou šetrné k životnímu prostředí. Důležité je, že naše bavlna neobsahuje nebezpečné a škodlivé látky, jako jsou hnojiva nebo chemické pesticidy. Aby byla potvrzena její jedinečnost, má bavlna řadu certifikátů: GOTS a OEKO-TEX, označení "Human Friendly". Splňuje také humánně-ekologické požadavky.

Pro logo jsme použili veganskou kůži, washpaper. Ta má certifikát OEKO-TEX® Standard 100 a certifikát FSC (FOREST STEWARDSHIP COUNCIL).

Celorozepínací bavlněná mikina má univerzální střih, který se hodí pro mnoho každodenních situací i na cesty. Zabalte se do naší mikiny doma po běhu, cyklistickém tréninku nebo po návratu z bazénu. Když potřebujete pohodlí po hodině pilates nebo večer na výletě v kempu, zvolte rozepínací mikinu: naším mottem je 100% pohodlné oblečení!

Originální oblečení Issen
Vystupte z davu s naším ležérním, volnočasovým oblečením Issen. Tato mikina je prvotřídní volbou: od látky přes vzor až po provedení.

Pečlivě vybrané detaily
Pečlivé zpracování šňůrek, kvalita zipu a švů určují trvanlivost naší mikiny. I ty nejmenší detaily zároveň vytvářejí jednolitý celek.

100% cruelty-free, vegan friendly
Staráme se o zvířata a používáme přírodní náhražky kůže. Na štítky jsme použili Washpaper - prací papír: kombinaci papíru a gumy.

Hluboká kapuce
Zabalte si hlavu a chraňte ji před poryvy větru. Dobře padnoucí kapuce nahradí za chladného rána čepici. Nastavitelná stahovací šňůrka ji přizpůsobí tvaru vaší hlavy.

Dvě otevřené kapsy
Uložte si drobnosti do dvou kapes na přední straně bundy.

Zip po celé délce
Mikinu pohodlně zapnete a rozepnete: použili jsme zip po celé délce, takže si mikinu můžete individuálně přizpůsobit své aktivitě.

Štítky z washpaper
Štítky na hrudi a u krku jsme vytvořili z certifikovaného materiálu washpaper. Jedná se o kombinaci gumy a papíru a je vynikající alternativou k přírodní kůži.

Manžety na rukávech
Pro co nejlepší přizpůsobení se vašemu zápěstí jsme spodní část rukávů zakončili žebrovaným lemem. Barevně ladí s mikinou.

Stahovací lem se šňůrkou ve spodní části
Střih si můžete přizpůsobit svým potřebám díky stahovacímu lemu. Šňůrka se při praní netřepí: na koncích má kovové prvky, které jí navíc dodávají zajímavý vzhled.

Potisk nejvyšší kvality
Užívejte si syté barvy mikiny po mnoho let. Odolný digitální potisk je navíc šetrný k životnímu prostředí.

  • Lze prát v pračce (max. teplota 40 °C)
  • Perte na rubové straně
  • Perte s podobnými barvami
  • Použijte program určený pro bavlnu
  • Neperte se silně znečištěnými oděvy! Bavlna je přírodní vlákno, takže má tendenci absorbovat další agresivní barvy nebo nečistoty.
  • Žehlete na max. 100°C
  • Nebělit
  • Nečistěte chemicky
  • Nesušit v sušičce

Kolekce: Bloom
Vzor: Sunflowers
Barva: Žlutá, černá, zelená
Kód produktu: OBRK-17S9
Materiál: Organic Cotton
Gramáž: 260 g/m2
Složení materiálu: 90% organická bavlna, 10% elastan

VelikostXS (34)S (36)M (38)L (40)XL (42)XXL (44)
Výška postavy158 - 180
Obvod hrudníku74 - 8686 - 9191 - 9898 - 105105 - 112112 - 118
Pas60 - 6767 - 7373 - 8080 - 8787 - 9494 - 100
Boky84 - 9191 - 9898 - 105105 - 112112 - 119119 - 126

V popisu produktu si všimněte položky "Střih". "Přiléhavý" výrobky budou více přiléhat než "klasické" výrobky. "Volné" výrobky na vás budou ležet volněji než výrobky "klasické".

Pokud jsou vaše míry na hranici mezi těmito dvěma velikostmi, objednejte si menší, aby byl výrobek více přiléhavý, nebo větší, aby byl volnější.

Vlastnosti produktu

Velikost:XS
Velikost:XS, S, M, L, XL
Zapínání:Na zip
Barva:Multicolor
Materiál:Organická bavlna
Složení materiálu:Bavlna + elastan
Vzor:Meadow Mosaic
Ean: 5904806905697 Značka: Issen Prodejce: NessiSport
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek