Issen Celorozepínací Bavlněná Mikina OBRK-16L7 Sage Forest Velikost: L

Produkt Issen Celorozepínací Bavlněná Mikina OBRK-16L7 Sage Forest Velikost: L z kategorie dámské běžecké mikiny od výrobce Issen najdete na Sportlog.cz za 990 Kč. Celý popis 990 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Tato pohodlná mikina má zip po celé délce a je skvělou volbou pro každodenní nošení, na cesty, po běžeckém tréninku nebo na cestu do posilovny. Mikina je vyrobena z organické bavlny a naše certifikovaná bavlna pochází z kontrolovaného pěstování. Zip po celé délce je funkční prvek, který umožňuje přizpůsobit mikinu vaší aktivitě. Hluboká kapuce vás ochrání před poryvy větru. Dvě otevřené kapsy poskytují prostor pro drobné předměty. Mikina si díky malému přídavku elastanu dlouho udrží svůj střih. Místo přírodní kůže jsme použili štítek z certifikovaného pracího papíru Washpaper. Výrobek je 100% cruelty-free a vegan friendly. Vzor Sage Forest vypráví příběh prvního setkání léta a podzimu - vnímejte tento příval barevné energie a ani na chvíli nezpomalte!

 

MATERIÁL ORGANIC COTTON
 

Organická bavlna je materiál, který vám poskytne pohodlí a komfort každý den. Bavlna, kterou používáme, kombinuje pevnost a měkkost. Díky přídavku elastanu si zachovává svůj tvar: snížili jsme smršťování a roztahování vlákna.

Vybrali jsme certifikovanou bavlnu, která splňuje řadu norem kvality. Způsob produkce ekologické bavlny je plně kontrolován od pěstování na polích, přes sklizeň až po dodavatelský řetězec. Snížená spotřeba vody a ruční sběr jsou dalšími prvky, které přispívají k ochraně životního prostředí. Důležité je, že naše bavlna neobsahuje nebezpečné a škodlivé látky, jako jsou hnojiva a chemické pesticidy. Bavlna má řadu certifikátů, které potvrzují její jedinečnost: GOTS a OEKO-TEX, označení "Human Friendly". Splňuje humánně-ekologické požadavky.

Pro logo jsme použili veganskou kůži washpaper. Má certifikát OEKO-TEX® Standard 100 a certifikát FSC (FOREST STEWARDSHIP COUNCIL).

Rozepínací mikina má univerzální střih, který se osvědčí v mnoha každodenních situacích i na cestách. Zabalte se do naší mikiny doma po běhu, cyklistickém tréninku nebo po návratu z bazénu. Když potřebujete pohodlí po hodině pilates nebo večer při kempování, zvolte mikinu na zip: naše motto je 100% komfortní oblečení!

Originální řada Issen

Vystupte z davu s naší neformální řadou Issen. Tato mikina je prvotřídní volbou: od látky přes vzor až po povrchovou úpravu.

Pečlivé detaily

Pečlivá povrchová úprava šňůrek, kvalita zipů a šití jsou důležité pro trvanlivost naší mikiny. I ty nejmenší detaily vytvářejí soudržný celek.

100% cruelty-free, vegan friendly

Staráme se o zvířata, používáme přírodní náhražky kůže. Na štítky jsme použili prací papír Washpaper: kombinaci papíru a gumy.

Hluboká kapuce

Zabalte se a chraňte si hlavu před poryvy větru. Dobře padnoucí kapuce nahradí za chladného rána čepici. Nastavitelná stahovací šňůrka umožňuje přizpůsobení tvaru hlavy.

Dvě otevřené kapsy

Do dvou předních kapes si můžete uložit drobnosti.

Zip po celé délce

Pohodlné zapínání a rozepínání: používáme zip po celé délce, takže si mikinu můžete individuálně přizpůsobit pro různé aktivity.

Štítky s washpaper

Štítky na hrudi a na krku jsou vyrobeny z certifikovaného materiálu WASHPAPER. Jedná se o kombinaci pryže a papíru a je vynikající alternativou přírodní kůže.

Manžety na rukávech

Pro co nejlepší usazení na zápěstí jsme spodní část rukávů zakončili lemem. Odpovídá barvě mikiny.

Stahovací šňůrka ve spodní části mikiny

Díky stahovací šňůrce ve spodní části mikiny si můžete střih přizpůsobit svým potřebám. Šňůrka se při praní netřepí: na koncích má kovové prvky, které jí dodávají cool vzhled.

Špičková kvalita tisku

Užívejte si syté barvy mikiny po mnoho let. Odolný digitální tisk je také šetrný k životnímu prostředí.

  • Lze prát v pračce (max. teplota 40 °C)
  • Mytí na levé straně
  • Praní s podobnými barvami
  • Použijte program určený pro bavlnu
  • Žehlička s max. 100°C
  • Nebělit
  • Nechlorovat
  • Nečistěte chemicky
  • Nesušte v sušičce

 

Kolekce: Lively

Vzor: Sage Forest

Barva: Zelená, fialová, ornažová

Kód produktu: OBRK-16L7

Materiál: Organic Cotton

Gramáž: 260 g/m2

Složení materiálu: 90% Organická bavlna, 10% Elastan

VelikostXS (34)S (36)M (38)L (40)XL (42) XXL (44)
Výška postavy150-180
Obvod přes hrudník74 - 8686 - 9191 - 9898 - 105105 - 112112-118
Pas60 - 6767 - 7373 - 8080 - 87 87 - 9494 - 100
Boky84 - 9191 - 9898 - 105105 - 112 112 - 119119 - 126

 

TIP:

Pokud se vaše míry pohybují na hranici mezi těmito dvěma velikostmi, objednejte si menší, aby byl výrobek vypasovanější, nebo větší, aby byl volnější.

 

Vlastnosti produktu

Velikost:L
Velikost:XS, S, M, L, XL
Barva:Multicolor
Materiál:Organická bavlna
Kapuca:S kapucí
Složení materiálu:Bavlna + elastan
Vzor:Sage Forest
Ean: 5904806909268 Značka: Issen Prodejce: NessiSport
241438
Produktů
2734
Kategorií
2222
Značek