Hoto Samonafukovací pohovka QWOGH004

Produkt Hoto Samonafukovací pohovka QWOGH004 z kategorie karimatky od výrobce Hoto najdete na Sportlog.cz za 1429 Kč. Celý popis 1429 Kč 1534 Kč Ověřit dostupnost

Popis


Samonafukovací pohovka HOTO QWOGH004


Hledáte pomůcku, která vám umožní chvíli odpočívat při kempování, ale i doma nebo v kanceláři? Samonafukovací pohovka HOTO pro vás bude ideální! Vyniká tloušťkou až 55 cm a díky speciální vzduchové pumpě, která je součástí sady, bude připravena k použití za pouhé cca 2 minuty! Navíc je vyrobena z vynikajících kvalitních materiálů, takže se nezalekne ani nepříznivého počasí. Užijte si klid a pohodlí, ať jste kdekoli!






Noc pod mraky


Jezdíte rádi kempovat? S pohovkou HOTO budou tyto výlety ještě lepší! Poskytne vám dokonalé pohodlí a klid pro noci pod širákem, ale nejen to! Skvěle se hodí i jako relaxační zóna u vás doma nebo v kanceláři.






Pohodlné používání


Pohovka HOTO byla vytvořena s ohledem na pohodlí. Její tloušťka dosahuje 55 cm a unese až 150 kg, takže je velmi pohodlná. Navíc se pohovka díky speciálnímu madlu snadno přemisťuje. Užívejte si slunečné dny společně s HOTO.






Vynikající kvalita


Pohovka HOTO je nejen zárukou pohodlí a klidu, ale také vynikající kvality. Je vyrobena z materiálu PVC šetrného k pokožce a flanelové bavlny. Navíc nepraská při vystavení chladu a vykazuje odolnost vůči vodě. Díky tomu je odolný vůči povětrnostním vlivům a můžete ho snadno používat na kempování nebo pikniky.






Automatické čerpání


Zapomeňte na dlouhé pumpování pohovky plícemi. Vzduchová pumpa, která je součástí sady, se vyznačuje velkou baterií s kapacitou 2000 mAh, díky níž bude vaše pohovka připravena k použití již za cca 2 minuty! Vychutnejte si pohodlí při používání s HOTO!






Multifunkční vzduchová pumpa


Vzduchovou pumpu lze z matrace snadno vyjmout a lze ji použít i k nafukování jiných předmětů. Tento úkol usnadňují 3 různé trysky, které jsou součástí sady. Navíc ji můžete použít i k zapálení táboráku. Díky tomu je vzduchová pumpa univerzální pomůckou, kterou lze použít v mnoha situacích.






Pohodlná přeprava


Nemusíte si dělat starosti s přepravou matrace, protože ji lze snadno uložit do přenosné tašky. Pohovka ve složeném stavu váží pouze 2,4 kg, takže ji snadno zvednete jednou rukou. S HOTO ušetříte místo i čas!





Součástí balení je


  • Pohovka
  • Vzduchová pumpa
  • Trysky
  • Samolepky

Výrobce
HOTO
Model

QWOGH004

Hmotnost
cca 2,4 kg
Rozměry pohovky
1700 × 800 × 550 mm
Rozměry vzduchového čerpadla
93 × 83 × 102 mm
Kapacita baterie vzduchové pumpy
2000 mAh
Doba nabíjení vzduchové pumpy
cca 240 min
Doba do úplného nafouknutí
cca 2 min.

Vlastnosti produktu

Délka:170 cm
Barva:vícebarevná
Značka: Hoto Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek