HomeLife Chladicí taška 32 litrů, šedá

Produkt HomeLife Chladicí taška 32 litrů, šedá z kategorie chladící tašky a boxy od výrobce HomeLife najdete na Sportlog.cz za 399 Kč. Celý popis 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Praktická tepelně izolační taška na udržování potravin v chladu, objem 32 litrů. Ideální na cestování, nakupování nebo pláž. Chladicí taška je nepostradatelným společníkem nejen na letní výlety. Zabalit do ní můžete vše, co by mělo zůstat studené – jídlo i nápoje. Díky elegantnímu a klasickému designu se vám taška bude hodit při každé situaci. Dlouhé uši a ramenní popruh umožňují pohodlné nošení tašky v ruce nebo přes rameno.
Chladicí taška je také ideální při přepravě zmrazených potravin z obchodu do vašeho domova. Pohodlný přístup do vnitřku tašky usnadňuje zip a především umožňuje složit tašku "na plocho". Izolační vrstva pomáhá udržovat nízkou teplotu produktů a to i po dobu několika hodin.

Vhodná na cestování, přepravu potravin z obchodu, pikniky nebo na pláž - funguje bez nutnosti použití chemie nebo připojení k elektrické síti!

Chladicí taška 32 litrů - parametry:

vnitřní termoizolační fólie
chladicí účinek až 4 hodiny
materiál vnitřní PEVA/vnější polyester 600D
barva šedá
rozměr 44 x 37 x 28 cm
objem 32 litrů
nastavitelný ramenní popruh
praktická vnější kapsa

Pro lepší účinnost doporučujeme do tašky vložit chladící vložky (nejsou součástí balení) a potraviny před vložením vychladit.

Vlastnosti produktu

Barva:šedá
Ean: 8595194745520 Značka: HomeLife Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek