High5 Recovery drink 60g

Produkt High5 Recovery drink 60g z kategorie gainery od výrobce High5 najdete na Sportlog.cz za 48 Kč. Celý popis 48 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Recovery Drink je lahodný proteinový nápoj s vyváženou směsí bílkovin a rychlých sacharidů určený po podporu organismu po intenzivním vytrvalostním výkonu. Právě v tomto momentu přichází bolest a ztuhlost svalů, je vyčerpán svalový glykogen, což ústí v únavu a vyčerpání. Unikátní forma syrovátkového WPI proteinu (izolát nejvyšší kvality) a sacharidů obsažená v Recovery Drinku je vybrána tak, aby zajistila co nejrychlejší regeneraci po výkonu.

Použití a suplementace

To však není vše, Recovery Drink je sestaven speciálně pro rozmíchávání v mléce, čímž se stává v rámci profesionální sportovní výživy výjimkou. Jaký je důvod? Odpověď je jednoduchá: po namáhavém, intenzivním vytrvalostním výkonu, který může trvat až několik hodin, dochází k překyselení organizmu vlivem katabolických procesů, takže by mohl standardní sportovní nápoj rozpuštěný ve vodě spolupůsobit v některých situacích v tomto překyselení. Chutný mléčný koktejl je tak v tomto případě tou nejlepší volbou, protože kromě rychlé regenerace a lahodné chuti, navozuje rychlé zklidnění a relaxaci. Protein můžete také rozmíchat v kokosovém, sojovém nebo rýžovém mléce, samozřejmě je vhodná i čistá voda. Není třeba šejkr, Recovery Drink se dá lehce rozmíchat ve vodě nebo mléce. V první hodině po výkonu si dejte jednu dávku, jednu si můžete dát později nebo před spánkem.

Kvalita a složení Recovery Drinku

Syrovátkový izolát obsažený v Recovery Drinku je protein nejvyšší kvality. Organizace pro Výživu a Zemědělství (specializovaná agentura OSN) má mezinárodně užívanou metodu pro srovnání kvality proteinu. Je známa jako PDCAAS (Protein Digestibility Corrected Amino Acid Score) – čím vyšší je hodnota na stupnici od 0 do 1, tím je protein stravitelnější. Ideální bílkovina má tedy podle PDCAAS skóre 1. Protein obsažený v Recovery Drinku však dosáhl skóre 1,14! Kromě toho má i vysoký obsah leucinu a větvených aminokyselin.

Co je Recovery Drink?



  • LAHODNÝ POTRÉNINKOVÝ NÁPOJ URČENÝ PRO RYCHLOU REGENERACI A PREVENCI PŘEKYSELENÍ

  • 18 g syrovátkového proteinového izolátu a 40 g rychlých sacharidů

  • Bez obsahu umělých sladidel a barviv

  • Volba profesionálů pro potréninkovou výživu

  • Svalová hmota a regenerace

  • Vhodné pro vegetariány


Zaměření produktu



  • Rychlá povýkonnostní regenerace - obnova svalového glykogenu, svalová regenerace

  • Ideální druhá večeře v případě vysoké únavy způsobené nadměrnou fyzickou aktivitou, dále v případě ztráty hmotnosti a energie např. v polovině intenzivní sezóny atd..




SLOŽENÍ:



příchuť banán-vanilka: Maltodextrin, syrovátkový proteinový izolát 30 %, fruktóza, aroma, emulgátor sójový lecitin.


příchuť ovoce: Maltodextrin, syrovátkový proteinový izolát 30 %, sacharóza, fruktóza, dextróza, aroma, kyselina (kyselina jablečná), emulgátor sójový lecitin.


příchuť čokoláda: Dextróza, syrovátkový proteinový izolát 30 %, maltodextrin, fruktóza, kakaový prášek 9 %, stabilizátor karagenanová guma, emulgátor sójový lecitin, aroma.




DÁVKOVÁNÍ:



Smíchejte 60 g se 400 ml mléka nebo vody. Mléko je v případě vytrvalostních sportů vhodnější z důvodu prevence překyselení organizmu a zklidnění zažívání po namáhavém dni. Popíjejte do 1 hodiny po tréninku. V případě nadměrné únavy konzumujte jednu dávku před spaním jako druhou večeři. Přijímejte dostatek tekutin. Podrobné informace pro jednotlivé sportovní disciplíny, naleznete v našich výživových plánech.


Upozornění:


Konzumujte max. 6 dávek denně. Nenahrazuje pestrou stravu. Konzumujte 4 g sacharidů na 1 kg tělesné váhy ze všech zdrojů v rámci prvních 4-6 hodin po tréninku pro dosažení požadovaných účinků. Skladujte v chladu a suchu, mimo dosah dětí.

Upozornění na alergeny: Tento produkt může obsahovat stopy jiných druhů ořechů, arašídů, sezamu, vajec, lepku, korýšů, oříšků a zbytky skořápkových plodů.

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.



Průměrné nutriční informace

ve 100 gv 1 dávce 60 g
Energetická hodnota1685 kJ (20%*)1011 kJ (12%*)
Energetická hodnota397 kCal (20%*)238,2 kCal (12%*)
Bílkoviny - proteiny30 g (60%*)18 g (36%*)
Sacharidy - uhlohydráty68 g (26%*)40,8 g (16%*)
z toho cukry10 g (11%*)6 g (7%*)
Tuky0,5 g (1%*)0,3
z toho nasycené mastné kyseliny0,3 g (2%*)0,18 g (1%*)
Sůl0,56 g (9%*)0,34 g (6%*)

Vlastnosti produktu

Příchuť:Berry
Barva:vícebarevná
Ean: 5027492003260 Značka: High5 Prodejce: Sport365
240410
Produktů
2733
Kategorií
2222
Značek