Herbal World HEMOworld - Žumen čtyřhranný 100 kapslí

Produkt Herbal World HEMOworld - Žumen čtyřhranný 100 kapslí z kategorie doplňky stravy od výrobce Ostatní najdete na Sportlog.cz za 530 Kč. Celý popis 530 Kč 590 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Antioxidant Rheum officinale (Reveň lékařská) přispívá k normální funkci střev (vč. konečníku), močového ústrojí a jater. Napomáhá k přirozené obranyschopnosti a pročištění. Optimalizuje premenstruační syndrom a zvyšuje menopauzální komfort. Cissus quadrangularis (Žumen čtyřhranný) podporuje hubnutí a kontrolu tělesné hmotnosti. Scutellaria baicalensis (Šišák bajkalský) udržuje normální stav kloubů a svalů.

Originál obsahující byliny a plodiny pěstované na plantážích v jižní Asii, v současnosti dostupný pouze u nás! 100% garance kvality. Antioxidant Rheum officinale (Reveň lékařská) přispívá k normální funkci střev (vč. konečníku), močového ústrojí a jater. Napomáhá k přirozené obranyschopnosti a pročištění. Optimalizuje premenstruační syndrom a zvyšuje menopauzální komfort. Cissus quadrangularis (Žumen čtyřhranný) podporuje hubnutí a kontrolu tělesné hmotnosti. Scutellaria baicalensis (Šišák bajkalský) udržuje normální stav kloubů a svalů. Produkt je prostřednictvím pěstitele opatřen certifikátem GMP (anglická zkratka pro Good Manufacture Practice, česky - správná či osvědčená výrobní praxe). Jedná se o systém, jehož cílem je zvyšovat bezpečnost léčiv, potravin a kosmetiky.




SLOŽENÍ:



obsahuje: Cissus quadrangularis 99 mg, Scutellaria baicalensis 99 mg, Rheum officinale 33 mg, Sophora japonica 33 mg, Sanguisorbae officinalis 33 mg, Lonicera japonica 33 mg, želatinová kapsle bez barviv 70 mg.




DÁVKOVÁNÍ:



1-2 kapsle 3x denně před jídlem


UPOZORNĚNÍ


Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro děti, ukládejte mimo jejich dosah. Skladujte v suchu a v temnu při teplotě do 25 °C.



Ostatní a speciální doplňky

v 1 kapsli
Cissus Quadrangularis99 mg
Scutellaria baicalensis99 mg
Rheum officinale33 mg
Sophora japonica33 mg
Sanguisorbae officinalis33 mg
Lonicera japonica33 mg
Želatinová kapsle bez barviv70 mg

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 8594206070032 Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek