GymBeam Sportovní podprsenka Cut-Out Eggplant

Produkt GymBeam Sportovní podprsenka Cut-Out Eggplant z kategorie podprsenky od výrobce GymBeam najdete na Sportlog.cz za 469 Kč. Celý popis 469 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Sportovní podprsenka s výřezem vyniká výřezem na zádech a nastavitelnými ramínky. Je vyrobena z pevného, funkčního materiálu, který absorbuje pot a poskytuje maximální oporu vašim prsům. Navíc je vybaveno odnímatelnými vnitřními vycpávkami, což znamená, že si je můžete upravit podle svých potřeb.

Sportovní podprsenka s výřezem a odnímatelnými vycpávkami a nastavitelnými ramínky poskytuje maximální oporu v posilovně i mimo ni

Sportovní podprsenka s výřezem je ideální volbou pro každou sportovkyni, která se chce cítit pohodlně. Je vyrobena z funkčního, elastického materiálu, který se dokonale přizpůsobí vašemu tělu a spolehlivě absorbuje pot bez ohledu na aktivitu. Jeho prodyšnost ještě umocňuje výřez umístěný na zádech. Podprsenka je vyrobena z pevné tkaniny, která poskytne vašim prsům maximální oporu po celou dobu tréninku. Aby se dokonale přizpůsobila vašim potřebám, je vybavena vyjímatelnými vnitřními vycpávkami a nastavitelnými ramínky.

Kromě propracovaného materiálu podprsenka vyniká svým skvělým střihem. Je navržena tak, aby zůstala pevně na svém místě po celou dobu tréninku. To zajišťuje pevná gumička umístěná pod prsy, která se přizpůsobí vašemu hrudníku. Materiál a funkčnost však nejsou jedinými přednostmi tohoto výrobku. Podprsenka zaujme svým jednobarevným designem, který lze snadno kombinovat do oblečení. Zkrátka a dobře, na tento krásný kousek sportovního oblečení se vám ve skříni rozhodně nebude prášit.

Modelka je 158 cm vysoká a má na sobě velikost S.

Sportovní podprsenka s výřezem Egamplin; její přednosti

  • dokonale pohodlná podprsenka pro sport i volný čas
  • je vybavena vyjímatelnými vnitřními vycpávkami a nastavitelnými ramínky
  • pevná tkanina poskytuje maximální oporu
  • příjemně se nosí a pohlcuje pot
  • jednoduchý, snadno kombinovatelný design

Materiál

75 % nylon, 25 % elastan

Karta velikostí

Všechny&nbsprozměry jsou&nbspměřeny&nbsppři&nbsproztaženém&nbspa položeném oděvu.

VelikostXSSMLXLXXL
Délka předního dílu31 cm32 cm33 cm34 cm35 cm36 cm
Obvod poprsí67.5 cm71.5 cm75.5 cm79.5 cm83,5 cm87,5 cm
Obvod podpaží60 cm64 cm68 cm72 cm76 cm80 cm

Vlastnosti produktu

Velikost:XXL
Barva:Fialová
Ean: 8586024626973 Značka: GymBeam Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek