GymBeam Push Up Bar

Produkt GymBeam Push Up Bar z kategorie podpěry na kliky od výrobce GymBeam najdete na Sportlog.cz za 299 Kč. Celý popis 299 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Adaptér na kliky Push up Bar je jedinečná fitness pomůcka, která díky ergonomickému tvaru minimalizuje tlak na klouby, ramena a zápěstí. Jednoduchou změnou polohy podpěry procvičíte vždy jinou svalovou partii. Vyzkoušejte Push up Bar i vy!

Adaptér na kliky Push up Bar - procvičte a vyformujte si jednotlivé svalové partie díky jedinečné fitness pomůcce

Adaptér na kliky Push up Bar je skvělá fitness pomůcka, která vám poskytne možnost procvičit a zpevnit vždy jinou svalovou partiipomocí jednoduché změny polohy podpěry. Díky ergonomickému tvaru minimalizuje tlak na ramena, zápěstí a klouby.

S tímto jedinečným fitness zařízením si můžete vyformovat hrudník, záda, tricepsy, bicepsy, břicho a i sedací svaly. Adaptér na kliky Push up Bar se dá díky své praktické velikosti a obsluze používat doma či na tréninku přímo v posilovně. Vyztužená, jemně modelovaná rukojeť zajišťuje, abyste se během cvičení cítili komfortně. Navíc pevná a stabilní konstrukce umožní, že při vašem tréninku budete moci použít velké zatížení, čímž ještě více zefektivníte výsledek cvičení.

Adaptér na kliky Push up Bar a jeho výhody

  • efektivní fitness pomůcka
  • posiluje hrudník, záda, tricepsy, bicepsy, břicho a sedací svaly
  • má pevnou a stabilní konstrukci
  • má praktickou velikost a snadnou obsluhu
  • dá se využít doma i v posilovně

Materiál

Plast

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 8588007275048 Značka: GymBeam Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek