GymBeam Mučenka pletní 90 kaps.

Produkt GymBeam Mučenka pletní 90 kaps. z kategorie zdraví od výrobce GymBeam najdete na Sportlog.cz za 199 Kč. Celý popis 199 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Mučenka pletní je funkční rostlinný extrakt bohatý na flavonoidy a jiné prospěšné bioaktivní látky. Používá se při péči o spánek a nervový systém. Je známá také v souvislosti s relaxací a celkovou duševní pohodou, díky čemuž se hodí v psychicky náročných obdobích.

Mučenka pletní je funkční rostlinný extrakt, který se hodí při péči o spánek a duševní pohodu

Mučenka pletní je funkční rostlinný extrakt, který se pyšní podílem mnoha biologicky aktivních látek. Z nich jsou nejvýznamnější obsažené flavonoidy, které se vyznačují několika benefity. Mučenka pletní je známá zejména v souvislosti s relaxací a duševní pohodou. Používá se při péči o spánek, optimální činnost nervového systému a také je oblíbená v psychicky náročných obdobích. Pomáhá tak při péči o celkový emoční komfort a mentální zdraví.

Mučenku pletní využije každý, kdo je pravidelně pod tlakem a chce pečovat o svou psychickou pohodu či si dopřát kvalitní odpočinek. Je tak vhodná nejen pro manažery či studenty, ale také pro všechny, jejichž den je typický vysokým nasazením. Jelikož jde o rostlinný produkt, mohou si ho dopřát i vegetariáni a vegani.

Mučenka pletní a její výhody

  • funkční rostlinný extrakt
  • obsahuje flavonoidy
  • je bez GMO
  • pomáhá v péči o spánek a nervový systém
  • spojuje se s relaxací a duševní pohodou
  • pomáhá při péči o emoční komfort a mentální zdraví
  • hodí se v psychicky náročných obdobích
  • je vhodná pro vegetariány i vegany

Složení

Extrakt z mučenky pletní 15:1 (Passiflora incarnata) (5 % flavonoidy), objemové činidlo (mikrokrystalická celulóza), protihrudkující činidlo (stearan hořečnatý), hypromelózová kapsle.

Dávkování

Užívejte 1 kapsli denně.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty1 kapsle*RI
Extrakt z mučenky pletní 15:1 (Passiflora incarnata)350 mg**
- flavonoidy17,5 mg**

**Referenční příjem dospělého člověka není stanoven.

Upozornění

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Produkt není náhradou pestré a vyvážené stravy. Produkt není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte mimo dosah malých dětí. Uchovávejte na suchém místě, mimo přímé sluneční záření a při pokojové teplotě.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 8586024621664 Značka: GymBeam Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek