GymBeam Meduňka lékařská 90 kaps.

Produkt GymBeam Meduňka lékařská 90 kaps. z kategorie zdraví od výrobce GymBeam najdete na Sportlog.cz za 139 Kč. Celý popis 139 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Meduňka lékařská je rostlinný extrakt z listů stejnojmenné byliny (Melissa officinalis). Tato vytrvalá rostlina se zelenými listy a drobnými bílými květy se používá na přípravu čajů, ochucení nápojů i jako součást doplňků stravy. Spojuje se zejména s péčí o spánek, relaxaci nebo trávení. Navíc se řadí mezi antioxidanty, což jsou látky, které obecně pomáhají bojovat s oxidačním stresem.

Meduňka lékařská - vysoce koncentrovaný extrakt z této byliny pro péči o spánek, relaxaci i trávení

Meduňka lékařská je funkční doplněk s obsahem extraktu z listů stejnojmenné rostliny (Melissa officinalis). Tato vytrvalá bylina se zelenými listy a drobnými bílými květy se používá na přípravu čajů, ochucení nápojů i jako součást doplňků stravy. Kromě osvěžující citrusové chuti a vůně je vyhledávaná také pro své blahodárné účinky. Spojuje se zejména s péčí o spánek, relaxaci, klidnou mysl, duševní pohodu nebo trávení. Kromě toho patří mezi antioxidanty, což jsou obecně látky, které pomáhají bojovat s oxidačním stresem.

Výhodou tohoto doplňku je také obsah vysoce koncentrovaného rostlinného výtažku s poměrem 10 : 1. To znamená, že na 1 g extraktu bylo při výrobě použito 10 g sušené meduňky. Díky čistě rostlinnému složení je navíc vhodný pro vegany.

Meduňka lékařská a její výhody

  • rostlinný doplněk s výtažkem z listů meduňky lékařské (Melissa officinalis)
  • obsahuje koncentrovaný extrakt v poměru 10:1
  • patří mezi antioxidanty
  • používá se při péči o spánek, relaxaci, duševní pohodu a trávení
  • je vhodná pro vegany

Složení

Extrakt z listů meduňky lékařské 10 : 1 (Melissa officinalis), objemové činidlo (mikrokrystalická celulóza), protihrudkující činidlo (stearan hořečnatý), hypromelózová kapsle.

Dávkování

Užívejte 2 kapsle denně.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty2 kapsle
Extrakt z listů meduňky lékařské 10:1 (Melissa officinalis)1000 mg

Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Produkt není náhradou pestré a vyvážené stravy. Produkt není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte mimo dosah malých dětí. Uchovávejte na suchém místě mimo přímé sluneční záření při pokojové teplotě.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 8586024621718 Značka: GymBeam Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek