GymBeam Magnézium citrát kaps. 120 kaps.

Produkt GymBeam Magnézium citrát kaps. 120 kaps. z kategorie minerály od výrobce GymBeam najdete na Sportlog.cz za 239 Kč. Celý popis 239 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Magnézium citrát jsou kapsle s obsahem esenciální minerální látky v podobě hořčíku. Ten v našem organismu sehrává významnou roli. Má například vliv na fungování svalů, nervový systém, zdraví kostí či snížení únavy. Je ve formě citrátu, díky které se dobře vstřebává.

Magnézium citrát - snadno vstřebatelné kapsle s hořčíkem, který pomáhá snížit únavu a přispívá k normálnímu fungování svalů či nervového systému

Magnézium citrát je hořčík vázaný na kyselinu citrónovou, díky čemuž se pyšní dobrou vstřebatelností. Má formu kapslí a patří mezi esenciální minerální látky, které přispívají ke správnému fungování celé řady procesů v organismu. Jeho příjem oceníte během náročných dnů, protože přispívá ke správné funkci psychiky, ale také ke snížení únavy a vyčerpání.

Tato schopnost může být prospěšná i pro běžce, cyklisty a různé vytrvalostní sportovce, kteří ocení i to, že hořčík přispívá k rovnováze elektrolytů ztrácených pocením během výkonu. Kromě toho se podílí na procesu látkové přeměny důležité pro tvorbu energie. Podporuje také nervový systém, syntézu bílkovin a správně fungování svalů, což je prospěšné nejen pro sportovce. Navíc přispívá ke zdraví kostí a zubů. Příjem hořčíku tak ocení každý, kdo chce maximálně podpořit zdraví a vitalitu svého organismu.

Magnézium citrát a jeho výhody

  • kapsle s obsahem hořčíku vázaného na kyselinu citrónovou
  • je dobře vstřebatelný
  • patří mezi esenciální minerální látky
  • přispívá ke správné funkci psychiky
  • pomáhá snížit únavu a vyčerpání
  • přispívá k rovnováze elektrolytů
  • podílí se na látkové přeměně důležité pro tvorbu energie
  • podporuje nervový systém
  • má vliv na syntézu bílkovin a správné fungování svalů
  • přispívá ke zdraví kostí a zubů
  • má formu snadno polykatelných kapslí

Složení

Citrát hořečnatý (bezvodý dicitrát trihořečnatý), protihrudkující činidlo (stearan hořečnatý), hypromelózová kapsle.

Dávkování

Užívejte 1 kapsli denně.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty2 kapsle*RI
Magnézium citrát210 g56 %

*Referenční hodnota příjmu průměrné dospělé osoby (8400 kJ / 2000 kcal).

Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Produkt není náhradou pestré a vyvážené stravy. Produkt není určen pro děti. Těhotné a kojící ženy by měly užívání produktu konzultovat s lékařem. Skladujte mimo dosah malých dětí. Uchovávejte na suchém místě, mimo přímé sluneční záření a při pokojové teplotě.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 8586022219436 Značka: GymBeam Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek